Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Oι προηγμένοι ψυγειοκαταψύκτες της LG προσφέρουν εξυπνότερη γαστρονομική εμπειρία και καλύτερη διαχείριση τροφίμων (IFA 2020)
[Digital Life]: Oι προηγμένοι ψυγειοκαταψύκτες της LG προσφέρουν εξυπνότερη γαστρονομική εμπειρία και καλύτερη διαχείριση τροφίμων (IFA 2020)

[Digital Life]: Oι προηγμένοι ψυγειοκαταψύκτες της LG προσφέρουν εξυπνότερη γαστρονομική εμπειρία και καλύτερη διαχείριση τροφίμων (IFA 2020)

Η LG Electronics (LG) δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κουζίνα των ονείρων τους και παρουσιάζει τα ανανεωμένα μοντέλα InstaView™ Door-in-Door™ με UVnano, το LG Fridge and Freezer pair και το ψυγείο InstaView ThinQ™. Εκτός από την ευρεία λίστα λειτουργιών που διαθέτουν, οι νέες συσκευές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της LG να παρέχει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές βελτιώνοντας έτσι την γαστρονομική τους εμπειρία.

Η καινοτομία στα προϊόντα της LG βασίζεται στη χρήση της δύναμης του φωτός για να ενισχύσει την υγεία και την υγιεινή. Ο ψυγειοκαταψύκτης LG InstaView Door-in-Door με UVnano χρησιμοποιεί τεχνολογία υπεριώδους LED φωτός, για να απολυμαίνει τις εξόδους διανομής νερού κάθε μία ώρα (ή χειροκίνητα οποτεδήποτε) για την απομάκρυνση έως και 99,99% των βακτηρίων και των ιών(1) . Διαθέτοντας τις τεχνολογίες LINEAR Cooling™ και DoorCooling+™, το InstaView δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για πιο φρέσκα τρόφιμα. Το LINEAR Cooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας – που αποτελεί βασικό παράγοντα στην αλλοίωση των τροφίμων(2) – για καλύτερο έλεγχο, με μεγαλύτερη ακρίβεια. Παράλληλα, το DoorCooling+ ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από τους ειδικά τοποθετημένους αεραγωγούς(3) . Επιπλέον, η παγομηχανή που βρίσκεται στο συρτάρι του καταψύκτη, παράγει παγάκια Craft Ice™, σε σφαιρικό σχήμα, τα οποία λιώνουν αργά ώστε τα ροφήματα να διατηρούνται κρύα για μεγαλύτερο διάστημα.

Τα ανανεωμένα LG Fridge and Freezer έχουν σχεδιαστεί ώστε να εφαρμόζουν εύκολα σε μια κοινή/τυπική κουζίνα προσφέροντας λιτή και minimal εμφάνιση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!