Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Πως η τεχνολογία της Lenovo ενισχύει τη Ducati στο MotoGP
[Digital Life]: Πως η τεχνολογία της Lenovo ενισχύει τη Ducati στο MotoGP

[Digital Life]: Πως η τεχνολογία της Lenovo ενισχύει τη Ducati στο MotoGP

Οι δρόμοι των Lenovo και Ducati έχουν «διασταυρωθεί» από το 2018 καθώς τα δύο brands αλληλοστηρίζονται, όμως η συνεργασία αυτή δεν περιορίζεται σε απλές, «προωθητικές ενέργειες». Η τεχνολογία της Lenovo σε επίπεδο hardware και software επιτρέπει στους ανθρώπους της ιστορικής ιταλικής φίρμας να κάνουν ταχύτερες και ασφαλέστερες τις αγωνιστικές της μοτοσυκλέτες ώστε να πρωταγωνιστήσουν σε κορυφαίο επίπεδο (MotoGP) και εν τέλει να μεταφέρουν τις βελτιώσεις αυτές και στα μοντέλα «δρόμου» που διαθέτουν στην αγορά.

Σε virtual event που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, είχαμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στον ίδιο «χώρο» με πρόσωπα-κλειδιά της Ducati και να λάβουμε πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο εταιρειών, εντός και εκτός πίστας. Κυρίως, βέβαια, μας ενδιέφερε το «εντός» και έτσι νιώσαμε τυχεροί που το panel αποτελείτο από τους Gabriele Conti – Ducati Corse Head of Electronic Systems Department, Davide Barana – Ducati Corse Technical Director, Edoardo Lenoci – Ducati Corse Aerodynamics Development Manager και φυσικά τον Danilo Petrucci – επίσημο οδηγό της Ducati.

Στην «καρδιά» των μηχανών της Ducati, εκτός από τους εμβληματικούς V4 κινητήρες που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο χώρο, βρίσκονται πλέον και πανίσχυρα ηλεκτρονικά συστήματα που ελέγχουν κάθε παράμετρο λειτουργίας και συνθηκών και μεταφέρουν τις πληροφορίες αυτές στους σωστούς ανθρώπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!