Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Lenovo Thinkpad X1 Fold… Τέλος στην αναμονή! Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες!
[Digital Life]: Lenovo Thinkpad X1 Fold… Τέλος στην αναμονή! Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες!

[Digital Life]: Lenovo Thinkpad X1 Fold… Τέλος στην αναμονή! Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες!

To Thinkpad Χ1 Fold ανήκει στην κατηγορία των tech προϊόντων που δε γίνεται να μην το ερωτευθείς με το που θα το αντικρίσεις, καθώς πρόκειται για το 1ο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο! Η εξελιγμένη πρόταση της Lenovo (για την οποία μπορείτε να μάθετε τα πάντα στο αναλυτικό review μας ), είναι επιτέλους διαθέσιμη και στη χώρα μας, καθώς τώρα μπορείτε να προ-παραγγείλετε το X1 Fold και έτσι να ζήσετε μια εντελώς νέα πραγματικότητα, σε σύγκριση με τα όσα γνωρίζατε στο παρελθόν για τους φορητούς υπολογιστές και τις δυνατότητες τους.

Από σήμερα ξεκινάει η δυνατότητα προ-παραγγελίας του ThinkPad X1 Fold στην Ελλάδα, αποκλειστικά στον KΩΤΣΟΒΟΛΟ και στο Lenovo Exclusive Store, ενώ κάθε προ-παραγγελία έως και τις 7 Φεβρουαρίου, συνοδεύεται από δώρο αξίας 299€, μία οθόνη Lenovo 23,8-ιντσών QHD, USB Type-C με Power Delivery, Ethernet και ηχεία.

Tο ThinkPad X1 Fold, αποδεικνύει πως το μέλλον των φορητών υπολογιστών δεν είναι μόνο συμπαγές και ελαφρύ, αλλά και… αναδιπλούμενο! Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για τη δημιουργία του! Είναι όμως το πρώτο του είδους του σε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών, αλλάζει τα δεδομένα και επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την τεχνολογία.

Χάρη στο μικρό του μέγεθος αλλά και την ιδιότητά του να “διπλώνει” στα δύο, το ThinkPad X1 Fold προσαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα εργασίας: από απόσταση, στο γραφείο ή και στα δύο κατά περίσταση, επιτρέποντας στον κάτοχό του να εξερευνήσει με νέους τρόπους την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία και τις επιλογές συνεργασίας που μία τόσο ευέλικτη συσκευή προσφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!