Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Καταιγισμός gaming προϊόντων από την HP! Με νέα OMEN, Pavilion Gaming και πολλά περιφερειακά!
[Digital Life]: Καταιγισμός gaming προϊόντων από την HP! Με νέα OMEN, Pavilion Gaming και πολλά περιφερειακά!

[Digital Life]: Καταιγισμός gaming προϊόντων από την HP! Με νέα OMEN, Pavilion Gaming και πολλά περιφερειακά!

Η HP είναι μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του computing που γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι αυτό που επιθυμούν οι χρήστες, καθώς για δεκαετίες αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα «θέλω» τους. Ως γνωστόν, το HP Omen sub-brand της εστιάζει πάνω στο πάντοτε απαιτητικό gaming κοινό που αναζητάει το κάτι παραπάνω από τα προϊόντα που πλαισιώνουν τα gaming sessions του. Μάλιστα, στην εποχή της καραντίνας, του lockdown και του social distancing εξαιτίας του κορονοϊού, το gaming σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσε η HP, αποτέλεσε την καλύτερη μορφή διασκέδασης και απόδρασης.

Σύμφωνα με έρευνες, 80% των Αμερικανών θεωρεί το gaming ως την καλύτερη διέξοδο την περίοδο του lockdown, ενώ 64% των χρηστών που ξεκίνησαν να ασχολούνται ενεργά με το gaming σε αυτές τις δύσκολες εποχές θεωρούν ότι ήταν μια ασχολία που τους χάρισε μεγαλύτερη αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουν την δύσκολή καθημερινότητα και τη μοναξιά του εγκλεισμού. Επιπλέον, ένα 39% των συμμετεχόντων στην έρευνα θεωρούν ότι το gaming αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωση του stress. Η HP συλλέγοντας λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα, δημιούργησε το νέο της προϊοντικό line-up της σειράς Omen που απευθύνεται σε gamers, δίνοντας στην gaming community τα απαραίτητα «όπλα» που χρειάζεται για να απολαύσει τα gaming sessions της! Για να δούμε όμως με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, τα εκπληκτικά gaming-based προϊόντα που μας έχει ετοιμάσει η HP και τα οποία είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα στο πρόσφατο ενημερωτικό stream της για τους εκπροσώπους του Τύπου…

Εν αρχή ην το OMEN 15!

Τα OMEN laptops δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς για πολλά χρόνια βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία gaming laptops για όλους τους «σοβαρούς παίκτες» που λατρεύουν το gaming on-the-go.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!