Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Instagram: Όλες οι αλλαγές που περιμένουμε μέσα στο 2021!
[Digital Life]: Instagram: Όλες οι αλλαγές που περιμένουμε μέσα στο 2021!

[Digital Life]: Instagram: Όλες οι αλλαγές που περιμένουμε μέσα στο 2021!

Μια σειρά αλλαγών φέρνει σταδιακά το Instagram στην προσπάθεια του να κρατά συνεχώς αμείωτο το ενδιαφέρον των συνδρομητών και να εκτοξεύσει την εμπειρία χρήσης. H δημοφιλής πλατφόρμα που κατάφερε να προσθέσει 186,3 εκατομμύρια νέους χρήστες από το 2019 έως το 2020 σχεδιάζει βελτιώσεις που θα εκπλήξουν θετικά το κοινό της, όπως η ανανέωση της ροής των Stories και η εμφάνιση νέων εργαλείων ελέγχου και διαχείρισης περιεχομένου.

Νέα ροή των Stories

Πρόσφατα το Instagram επιβεβαίωσε ότι επεξεργάζεται ένα νέο τρόπο ροής των ιστοριών που θα θυμίζει αρκετά εκείνη του TikTok.

Δυνατότητα επαναφοράς διαγραμμένων δημοσιεύσεων

Το Instagram παρέχει πλέον στους συνδρομητές του δυνατότητα πλήρους ελέγχου του περιεχομένου και επαναφοράς δημοσιεύσεων που διαγράφηκαν πρόσφατα. Η λειτουργία ονομάζεται ‘’Διαγράφηκαν Πρόσφατα’’ και πρόκειται για ένα φάκελο στην εφαρμογή που διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος του διαγραμμένου περιεχομένου (φωτογραφίες, βίντεο, τροχούς και βίντεο IGTV) ασφαλή για 30 ημέρες.

Εικόνα 1 Πηγή φωτογραφίας Instagram Blog

Νέο Content Publishing API

Ενεργοποιήθηκε το νέο API δημοσίευσης περιεχομένου που θα υποστηρίζει τον προγραμματισμό και τη δημοσίευση μεμονωμένων αναρτήσεων φωτογραφιών ή βίντεο. Προς το παρόν, μόνο οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί θα μπορούν να προγραμματίζουν περιεχόμενο και μέσω τρίτων πλατφορμών.

Δυνατότητα InstagramLive με περισσότερα άτομα

Νέα εποχή, νέα ήθη! Τα εκατομμύρια Lives που γίνονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο μέσω του Instagram είναι αδιαμφισβήτητα ένα trend που δημιούργησε η καραντίνα. Για αυτό το λόγο, η δημοφιλής πλατφόρμα επιτρέπει πλέον τη live σύνδεση με περισσότερα άτομα .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!