Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: HONOR: Νέα σημαντικά updates για τα wearables της, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης!
[Digital Life]: HONOR: Νέα σημαντικά updates για τα wearables της, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης!

[Digital Life]: HONOR: Νέα σημαντικά updates για τα wearables της, που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης!

Τα “έξυπνα” wearables της HONOR πρόκειται να λάβουν σημαντικές αναβαθμίσεις που θα τους προσθέσουν νέες λειτουργίες και θα βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης.

Τα wearables που θα λάβουν τα updates είναι το HONOR Watch GS PRO, το έξυπνο ρολόι που σε «προκαλεί» να εξερευνήσεις τον κόσμο με τις 25 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας, το κομψό lifestyle fitness smartwatch HONOR Watch ES και το στιλάτο HONOR Magic Watch 2 με τις προηγμένες λειτουργίες εξατομίκευσης.

Ποια είναι τα updates;

Οι χρήστες HONOR Watch GS PRO θα αναβαθμίσουν την συσκευή τους στην εκδοχή 10.1.2.52 που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων και θα τους παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις όσον αφορά στην επισκόπηση του καιρού και τις αθλητικές εφαρμογές.

Όσοι έχουν το HONOR Watch ES θα λάβουν την εκδοχή 1.02.10 που θα αυξήσει την χωρητικότητα και θα βελτιστοποιήσει την χρήση του ξυπνητηριού και τη λειτουργία της δόνησης. Ακόμα, οι χρήστες θα δουν βελτίωση στη σταθερότητα του συστήματος και στα οπτικά εφέ σε ορισμένες καταστάσεις.

Τέλος, οι χρήστες HONOR Magic Watch 2 , θα λάβουν την εκδοχή 1.0.10.12 που πέρα από την αύξηση της χωρητικότητας θα συμβάλλει στην βελτίωση τεχνικών θεμάτων και στην εξασφάλιση της ασφάλειας της συσκευής.

Πως μπορείτε να τα κατεβάσετε στις συσκευές σας?

Συνδέστε το smartwatch με το κινητό σας χρησιμοποιώντας το Health app .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!