Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: HONOR MagicBook 15: Hρθε στην Ελλάδα στα 599 Ευρώ και μαζί δώρο τα νέα Magic Earbuds!
[Digital Life]: HONOR MagicBook 15: Hρθε στην Ελλάδα στα 599 Ευρώ και μαζί δώρο τα νέα Magic Earbuds!

[Digital Life]: HONOR MagicBook 15: Hρθε στην Ελλάδα στα 599 Ευρώ και μαζί δώρο τα νέα Magic Earbuds!

Από την Πέμπτη 7 Μαϊου 2020 είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το laptop της HONOR,το HONOR MagicBook15 το οποίο διατίθεται σε super τιμή στα 599 Ευρώ καιόσοι το προπαραγγείλουν μέχρι τις 22 Μαϊου παίρνουν μαζί δώρο τα HONOR Magic Earbuds, τα νέα ασύρματα ακουστικά με Ηybrid Αctive Noise Cancelling αξίας 129 Ευρώ.

Το Honor MagicBook 15 έρχεται με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, με εντυπωσιακή 15.6 ιντσών FullView οθόνη, ενώ διαθέτει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια και προστασία του χρήστη με pop-up web camera πάνω στο πληκτρολόγιο, η οποία ενεργοποιείται μόνο όταν ο χρήστης το επιλέγει και τον πιο ταχύτατο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει σήμερα η αγορά ακριβώς πάνω στο power button.

Το HONOR MagicBook 15 ζυγίζει μόλις 1,53 κιλά και έχει πάχος 16.9mm το οποίο του επιτρέπει την εύκολη μεταφορά.Σημαντικό πλεονέκτημα του ο φορτιστής Type- C και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 65 W, στην οποία μπορεί να φτάσει σε φόρτιση το 46% σε μόλις μισή ώρα. O φορτιστής λειτουργεί και ως καλώδιο μεταφοράς δεδομένων, εξαλείφοντας την ανάγκη μεταφοράς πολλών φορτιστών και καλωδίων κατά την έξοδο από το σπίτι.

Το HONOR MagicBook 15 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500U, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση. Εξοπλισμένο με PCIe NVMe SSD και με 8GB σε DDR4 Dual-Channel RAM, οι ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής είναι πολύ μεγάλες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!