Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Galaxy XCover 5 – Το νέο υπερενισχυμένο smartphone της Samsung σχεδιάστηκε για επικίνδυνες… αποστολές!
[Digital Life]: Galaxy XCover 5 – Το νέο υπερενισχυμένο smartphone της Samsung σχεδιάστηκε για επικίνδυνες… αποστολές!

[Digital Life]: Galaxy XCover 5 – Το νέο υπερενισχυμένο smartphone της Samsung σχεδιάστηκε για επικίνδυνες… αποστολές!

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Galaxy XCover 5, μια ανθεκτική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη συσκευή, που είναι σχεδιασμένη για χρήση σε απαιτητικές συνθήκες και ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της εργασίας εν κινήσει. Κατασκευασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και εργοστάσια, το Galaxy XCover 5 συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την άνεση σε μια κομψή και εύχρηστη συσκευή, που όμως είναι αρκετά στιβαρή για να αντέχει σε σκληρά περιβάλλοντα εργασίας. Το νέο smartphone ενισχύει τη σύγχρονη εργασία εν κινήσει, με βελτιωμένη ευαισθησία στην αφή, ακόμα και με γάντια, και διατίθεται με μια αντικαταστάσιμη μπαταρία, εύκολης φόρτισης, για αδιάκοπη παραγωγικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

«Στη Samsung επενδύουμε σε τεχνολογία που προσφέρει αποδοτικότητα και ανθεκτικότητα σε επιχειρήσεις που οι εργαζόμενοί τους χρειάζεται να έχουν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους και εργοστάσια, ένα μοντέλο εργασίας που κερδίζει διαρκώς έδαφος», δήλωσε ο Mark Notton, Senior Director of Mobile Product Portfolio στη Samsung Electronics Europe. «Το Galaxy XCover 5 είναι μια συσκευή που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συχνά οι εργαζόμενοι στους εξωτερικούς χώρους, από τη διασφάλιση της προστασίας ευαίσθητου υλικού μέχρι την ανθεκτική χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είτε πρόκειται για γραμμή παραγωγής σε εργοστάσιο ή για υπερβολική ζέστη, βροχή ή χιόνι σε εξωτερικούς χώρους, το νέο ανθεκτικό smartphone της Samsung μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και αυξάνοντας τη συνεργασία, για ευκολότερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία καθημερινά».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!