Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η εφαρμογή Google Fit ανανεώνεται σημαντικά!
[Digital Life]: Η εφαρμογή Google Fit ανανεώνεται σημαντικά!

[Digital Life]: Η εφαρμογή Google Fit ανανεώνεται σημαντικά!

Ανανέωση για την εφαρμογή Google Fit, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές app της εταιρείας, το οποίο, ως γνωστόν, παρακολουθεί τη φυσική κατάσταση και τις προπονήσεις σας. Πιο χρήσιμη και πρακτική είναι πια η εφαρμογή της Google, διαθέτοντας νέα points για τα δεδομένα σας απευθείας στην κεντρική της οθόνη, η οποία λειτουργεί ως κόμβος για όλες τις συνδεδεμένες εφαρμογές και συσκευές.

Έτσι, με μία ματιά, μπορείτε να δείτε πλέον μία σύνοψη όλων των μετρήσεων και της απόδοσής σας, σε σύγκριση με τους στόχους σας. Οι νέες ενότητες στην αρχική σελίδα περιλαμβάνουν καθημερινές πληροφορίες για τον ύπνο σας, πρόσφατες προπονήσεις, info για τις διακυμάνσεις του βάρους σας καθώς και της αρτηριακής πίεσης.

Η παρακολούθηση ύπνου είναι πιο ολοκληρωμένη, αν έχετε συσκευές όπως το έξυπνο ρολόι Fossil Gen 5E, το δαχτυλίδι Oura ή το στρώμα ύπνου Withings, καθώς και για εφαρμογές όπως οι Sleep As Android και Sleep Cycle. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νυχτερινή σας δραστηριότητα, να δείτε τα στάδια του ύπνου και να ορίσετε έναν στόχο για τον ύπνο σας. Πρόκειται για μία δυνατότητα που θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές και εφαρμογές στο μέλλον.

Η ανανεωμένη εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δείτε μια σύνοψη της βόλτας σας ή του jogging που κάνετε, μαζί με δείκτες ταχύτητας και απόστασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!