Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Έχεις την τάση να… χάνεσαι; Με τα AirTags θα βρίσκεις τα πάντα (Apple Spring Loaded Event 2021)!
[Digital Life]: Έχεις την τάση να… χάνεσαι; Με τα AirTags θα βρίσκεις τα πάντα (Apple Spring Loaded Event 2021)!

[Digital Life]: Έχεις την τάση να… χάνεσαι; Με τα AirTags θα βρίσκεις τα πάντα (Apple Spring Loaded Event 2021)!

Όποτε η Apple ανακοινώνει μια νέα σειρά προϊόντων αδιαμφισβήτητα αυτό είναι κάτι που αποτελεί είδηση και στο πλαίσιο του Spring Loaded Event, εκτός από το βαρύ πυροβολικό που δεν ήταν άλλο από τα νέα M1-based iMac και iPad Pro έκαναν το ντεμπούτο τους και τα νέα AirTags! Τα νέα αυτά λιλιπούτεια αξεσουάρ μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια, καθώς ενσωματώνοντας μια σειρά από εξελιγμένες tracking τεχνολογίες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη τους να βρίσκει τα πάντα. Για παράδειγμα, εάν έχετε το κακό συνήθειο να ξεχνάτε το πορτοφόλι ή την τσάντα σας ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, δεν έχετε παρά να προσαρτήσετε σε αυτά ένα AirTag και το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Όπως μας αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της Apple στο πλαίσιο του εαρινού event της, ένα AirTag είναι πάντοτε συνδεδεμένο με το Apple ID του χρήστη και ο έλεγχος του πραγματοποιείται μέσω του Find My app. Τα AirTags χρησιμοποιούν χαμηλής ισχύος Bluetooth σήμα για να συνδέονται με iPhones, iPads και Mac υπολογιστές και σε περίπτωση που ένα AirTag βρίσκεται σε κοντινή απόσταση μπορείτε μέσω της εφαρμογής να το κάνετε να ηχήσει, έτσι ώστε να το εντοπίσετε ευκολότερα. Μάλιστα, αξιοποιώντας πλήρως τους σένσορες των iPhone 11 και iPhone 12 (gyroscope, accelerometer κ.ά), η εφαρμογή θα δημιουργεί AR-based Overlays του περιβάλλοντα χώρου, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε το σημείο που βρίσκεται το AirTag με μεγαλύτερη ευκολία.

Εάν τώρα το AirTag σας βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, μπορείτε να το καταχωρήσετε ως «lost» από την εφαρμογή Find My και τότε θα ενεργοποιηθεί ένα μήνυμα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα στοιχεία σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!