Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Creative Sound Blaster Z SE – Τεχνολογική υπεροχή για περισσότερα από 30 χρόνια!
[Digital Life]: Creative Sound Blaster Z SE – Τεχνολογική υπεροχή για περισσότερα από 30 χρόνια!

[Digital Life]: Creative Sound Blaster Z SE – Τεχνολογική υπεροχή για περισσότερα από 30 χρόνια!

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Sound Blaster Z SE, την τελευταία προσθήκη της στην καθιερωμένη σειρά Sound Blaster Z. Αυτή η Ειδική Έκδοση έρχεται με ενημερωμένεςδυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ακόμη καλύτερη εμπειρία ήχου υποστηριζόμενη από το όνομα που διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία ήχου. Η Sound Blaster Z SE διαθέτει πληθώρανέων gaming προφίλ και EQ προεπιλογές μικροφώνου και ακουστικών, που την καθιστούν την ιδανική κάρτα ήχου τόσο για gaming όσο και βιντεοδιασκέψεις αν εργάζεστε από το σπίτι.

Διαθέτοντας τις ίδιες προδιαγραφές ήχου υψηλής ποιότητας με την προκάτοχό της με SNR έως 116 dB με εκπληκτικό bit έως 24 bit / 192 kHz, η Sound Blaster Z SE προσφέρει στους χρήστες μια επιπλέον ώθηση στον ήχο για gaming και ψυχαγωγία. Περιλαμβάνει πρόσθετα ακουστικά gaming προφίλ βελτιστοποιημένα για τα δημοφιλέστερα παιχνίδια, όπως PUBG και μικροφωνικές EQ προεπιλογές συντονισμένες για πεντακάθαρη επικοινωνία. Η Sound Blaster Z SE υποστηρίζει πλέον 7.1 virtual στα ακουστικά και discrete 5.1 στα ηχεία με μια εκτεταμένη λίστα προφίλ ακουστικών για να συμπεριλάβει τα πλέον πρόσφατα μοντέλα και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης στους χρήστες.

Οι νέες αυτές δυνατότητες είναι όλες προσβάσιμες μέσω της ενημερωμένης σουίτας λογισμικού, Sound Blaster Command, όπου οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις τελευταίες τεχνολογίες ήχου και αναβαθμίσεις που είναι πλήρως προσαρμόσιμες στις ανάγκες τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!