Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Creative Sound Blaster JAM V2: Ένα ακουστικό χωρίς προβλήματα!
[Digital Life]: Creative Sound Blaster JAM V2: Ένα ακουστικό χωρίς προβλήματα!

[Digital Life]: Creative Sound Blaster JAM V2: Ένα ακουστικό χωρίς προβλήματα!

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Sound Blaster JAM V2, του “budget-friendly” ακουστικού της, το οποίο είναι ιδανικό για απόλαυση και ψυχαγωγία. Eλαφρύ και φέροντας τους ίδιους, υψηλής ποιότητας οδηγούς Νεοδυμίου με τον προκάτοχό του, το Sound Blaster JAM V2 έρχεται τώρα με Bluetooth 5.0, παρατεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 22 ώρες, καθώς και προηγμένους κωδικοποιητές ήχου (aptX HD και aptX Low Latency ), για να προσφέρει στους χρήστες τη βέλτιστη εμπειρία ακρόασης χωρίς καθυστέρηση.

Με την υποστήριξη που του προσφέρει η κληρονομιά επεξεργασίας ήχου εδώ και 30 χρόνια, το Sound Blaster JAM V2 προσφέρει πλούσιο και καθαρό ήχο που είναι ιδανικός για να απολαύσετε μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών σημείων επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται και να αλλάζουν απρόσκοπτα μεταξύ δύο διαφορετικών συσκευών Bluetooth ταυτόχρονα. Τώρα οι χρήστες μπορούν να ακούσουν μουσική στον φορητό υπολογιστή τους και να την βάλουν σε παύση για να απαντήσουν σε μια τηλεφωνική κλήση χωρίς να χρειάζεται να παιδεύονται με τις συνδέσεις.

Εξοπλισμένο με διπλά μικρόφωνα και τεχνολογία ακύρωσης θορύβου Qualcomm cVc 8.0, το Sound Blaster JAM V2 προσφέρει επίσης βελτιωμένη ποιότητα κλήσης, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει θορύβους του περιβάλλοντος για να προσφέρει κρυστάλλινη επικοινωνία ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Το Sound Blaster JAM V2 έρχεται επίσης με το πιο πρόσφατο SmartComms Kit, που συμπεριλαμβάνει VoiceDetect, που σβήνει και απενεργοποιεί αυτόματα το μικρόφωνο του χρήστη με βάση τη φωνητική ανίχνευση και την αμφίδρομη λειτουργία NoiseClean, που επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε και να ακούγονται καθαρά κατά τη διάρκεια διαδικτυακών κλήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!