Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Canon EOS R5 και EOS R6: Aσυναγώνιστη απόδοση, ατελείωτη δημιουργικότητα
[Digital Life]: Canon EOS R5 και EOS R6: Aσυναγώνιστη απόδοση, ατελείωτη δημιουργικότητα

[Digital Life]: Canon EOS R5 και EOS R6: Aσυναγώνιστη απόδοση, ατελείωτη δημιουργικότητα

Η Canon ανακοινώνει την EOS R5 και την EOS R6 , δύο προηγμένες κάμερες mirrorless πλήρους καρέ που έρχονται να προστεθούν στο επαναστατικό EOS R System, το οποίο βασίζεται στο, ανθεκτικό στο μέλλον, RF Mount.

Η επαγγελματικού επιπέδου EOS R5 αποδίδει φωτογραφίες ανάλυσης 45megapixel σε ρυθμό μέχρι και 20fps1 και είναι η πρώτη mirrorless πλήρους καρέ, η οποία έχει τη δυνατότητα να καταγράψει βίντεο 8K RAW μέχρι 29.97fps εσωτερικά και 4K έως 120p. Η EOS R6 είναι ιδανική για ενθουσιώδεις ερασιτέχνες και επαγγελματίες που μεταβαίνουν σε mirrorless και αναζητούν μεγαλύτερες δυνατότητες, με λήψη φωτογραφιών 20,1 megapixel στα 20fps 1, εντυπωσιακό βίντεο 4K έως 60p και Full HD έως 120p. Τίποτα δε συγκρίνεται με την ταχύτητα και την ανάλυση των EOS R5 και EOS R6.

Επαναπροσδιορίζοντας τις επαγγελματικές mirrorless

Η επόμενης γενιάς τεχνολογία αισθητήρων CMOS, σε συνδυασμό με φακούς RF υψηλής απόδοσης, επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν νέα επίπεδα λεπτομέρειας σε κορυφαίες ταχύτητες. Η EOS R5 και η EOS R6 μπορούν να φωτογραφίζουν με ρυθμό έως και 20fps1 με το ηλεκτρονικό κλείστρο σε απόλυτη σιωπή, με πλήρη αυτόματη έκθεση (AE) και παρακολούθηση αυτόματης εστίασης (AF). Οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι στην καταγραφή δράσης, τόσο με φωτογραφίες, όσο και σε βίντεο, σε εξαιρετική ποιότητα και οποιαδήποτε τοποθεσία, χωρίς να ενοχλούν τα έμψυχα θέματά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!