Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Το Backbone One controller μεταμορφώνει το iPhone σας σε μια… φορητή gaming κονσόλα!
[Digital Life]: Το Backbone One controller μεταμορφώνει το iPhone σας σε μια… φορητή gaming κονσόλα!

[Digital Life]: Το Backbone One controller μεταμορφώνει το iPhone σας σε μια… φορητή gaming κονσόλα!

Το mobile gaming πρόκειται για μια τεράστια βιομηχανία, καθώς στη συγκεκριμένη αγορά δαπανούνται τεράστια ποσά. Από τη στιγμή που τα περισσότερα high-end smartphones έχουν τον χαρακτήρα και την ισχύ ενός μικρού… PC, είναι οι πολλές εταιρείες ανάπτυξης και οι μεγάλοι publishers που επενδύουν στη συγκεκριμένη αγορά. Εκτός όμως από τις εταιρείες ανάπτυξης που δραστηριοποιούνται στον χώρο των mobile games, υπάρχουν και αρκετές εταιρείες που σχεδιάζουνπεριφερειακά και controllers, τα οποία αποσκοπούν στο να καταστήσουν την εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει ένα mobile game ακόμη πιο… συναρπαστική!

Πρόσφατα μάθαμε για το Backbone One controller, το οποίο δύναται να «κουμπώσει» στα άκρα ενός Apple iPhone, προσφέροντας ένα standar controller layout που περιλαμβάνει thumb sticks, d-pad, αναλογικούς μοχλούς και φυσικά μια σειρά από action buttons. Το Backbone One έχει σχεδιαστεί ειδικά για να «ταιριάζει» με όλα τα iPhone που διαθέτουν εγκατεστημένο το iOS 13 (ή μεταγενέστερο). Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μια πλευρά υπάρχει ένας lightning connector, που συνδέεται με το Lightning Port, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο μηδαμινό input lag (η σύνδεση Bluetooth δεν είναι απαραίτητη).

Παράλληλα, το Backbone One διαθέτει ένα ειδικό πλήκτρο που επιτρέπει το recording του gameplay ή τη δυνατότητα για το τράβηγμα screenshots. Το μυστικό βρίσκεται στις δυνατότητες το Backbone App, μια εφαρμογή που δίνει τον απόλυτο έλεγχο στον λάτρη του mobile gaming.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!