Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: To Apex 2020 της Vivo έρχεται με gimbal camera και είναι… άλλη φάση!
[Digital Life]: To Apex 2020 της Vivo έρχεται με gimbal camera και είναι… άλλη φάση!

[Digital Life]: To Apex 2020 της Vivo έρχεται με gimbal camera και είναι… άλλη φάση!

Πολλές φορές οι κατασκευάστριες εταιρείες παρουσιάζουν ορισμένα σχεδιαστικά concepts, τα οποία αν και δεν φτάνουν σε τελικό στάδιο παραγωγής, παρόλα αυτά κερδίζουν τα βλέμματα. Ενδεχομένως μια τέτοια περίπτωση να είναι το Apex 2020 της Vivo, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί στην πρόσφατη MWC 2020, η οποία ως γνωστόν ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών για τον CoVID-19. Παρόλα αυτά, οι Κινέζοι της Vivo, η οποία κατέχει ένα αρκετά σημαντικό μερίδιο στην κινεζική αγορά δεν πτοούνται και εάν κρίνουμε από τη περίπτωση του Apex 2020, τότε έχουν στα συρτάρια τους πολλά ενδιαφέροντα και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον!

Πρώτον, το φιλόδοξο Apex 2020 έρχεται με ένα εντυπωσιακό fullview edgeless display 6.45 ιντσών, το οποίο έρχεται με κυρτές άκρες στις 120 μοίρες, αποτελώντας το επόμενο σχεδιαστικό βήμα μετά το περσινό nex 3. Χωρίς την παραμικρή ύπαρξη notch, με την Vivo ουσιαστικά να «χωράει» μια selfie camera κάτω από το display, η Vivo ισχυρίζεται ότι κατάφερε να αυξήσει την αντίληψη του φωτός, χρησιμοποιώντας μια σειρά από βελτιώσεις αλγοριθμικού τύπου. Αν και η Vivo δεν φημίζεται τόσο για τις δυνατότητες των συσκευών της στην camera, ωστόσο το Apex 2020 θα είναι… άλλη φάση!

Και αυτό γιατί το σχεδιαστικό team δημιούργησε ένα εναλλακτικό camera setup με Gimbal! Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η Vivo επιτυγχάνει τέλειο Image Stabilization, με την Vivo να κάνει λόγο ότι το Apex 2020 προσφέρει ακόμα και 200% περισσότερη σταθεροποίηση, πράγμα που σημαίνει καλύτερα και πιο smooth videos.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!