Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η AOC είναι το number 1 στις Gaming οθόνες παγκοσμίως!
[Digital Life]: Η AOC είναι το number 1 στις Gaming οθόνες παγκοσμίως!

[Digital Life]: Η AOC είναι το number 1 στις Gaming οθόνες παγκοσμίως!

Η AOC ανακοινώνει με υπερηφάνεια την παγκόσμια ηγετική θέση της στην αγορά των gaming οθονών το πρώτο τρίμηνο του 2020. Το brand πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, 19,5%, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της για δεύτερο τρίμηνο στη σειρά (IDC Gaming Tracker Q1 2020).

Επιπλέον, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του market analyst Context, η αγορά οθονών στην Ευρώπη έχει εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από το πρώτο τρίμηνο του 2016. Το πρώτο τρίμηνο του 2020, η αγορά οθονών αυξήθηκε κατά 5%, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2019. Οι εξειδικευμένες εταιρίες οθονών AOC και MMD (brand license partner των οθονών Philips), που ανήκουν και οι δύο στην TPV – μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής οθονών και LCD TV παγκοσμίως – αυξήθηκαν περισσότερο από το διπλάσιο της ανάπτυξης όλης της αγοράς, εκτοξεύοντας τον όγκο των πωλήσεων κατά 12,3%. Σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη και εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, το συνδυασμένο μερίδιο αγοράς και των δύο brands εξασφαλίζει από κοινού την τρίτη θέση τους στην αγορά από το πρώτο τρίμηνο του 2018 με συνολικό μερίδιο αγοράς τους 14,9%.

Χάρη στις εξαιρετικά επιτυχημένες, βραβευμένες οθόνες gaming από τις σειρές G1 και G2 και τα πρόσφατα μοντέλα AGON 3 από την premium gaming σειρά AGON, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της αγοράς οθονών με υψηλό ρυθμό ανανέωσης (100 Hz and faster) με μερίδιο αγοράς 28,3%, αυξάνοντας τον όγκο των πωλήσεων της κατά το εντυπωσιακό 40% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του περσινού έτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!