Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: AOC GH200 και GH300: Νέα πανίσχυρα ακουστικά που αναβαθμίζουν την gaming εμπειρία σας!
[Digital Life]: AOC GH200 και GH300: Νέα πανίσχυρα ακουστικά που αναβαθμίζουν την gaming εμπειρία σας!

[Digital Life]: AOC GH200 και GH300: Νέα πανίσχυρα ακουστικά που αναβαθμίζουν την gaming εμπειρία σας!

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών και κορυφαίος προμηθευτής gaming οθονών AOC συνεχίζει να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, με επιπλέον περιφερειακά για gamers, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία μηχανικών πληκτρολογίων και ποντικιών. Η ειδική στο gaming AOC παρουσιάζει τώρα δύο over-ear ακουστικά: το AOCGH200 και GH300, διαθέσιμα και τα δύο από τον Μάιο 2021.

Τα ακουστικά μοιράζονται το ίδιο κομψό πλαίσιο, μια άνετη και ελαφριά δομή με αποσπώμενο μικρόφωνο και 50χιλ drivers. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πλεγμένα καλώδια που διαθέτουν τηλεχειριστήριο in-line, και εντυπωσιακό σχεδιασμό (ανθρακί μεταλλικό φινίρισμα για το μοντέλο GH200, κόκκινο φινίρισμα για το μοντέλο GH300). Ενώ το GH200 προσφέρει στερεοφωνικό ήχο με υποδοχή σύνδεσης 3,5 χιλ, το πολυτελές GH300 παρέχει επιπλέον 7.1 virtual surround ήχο (μόνο για Η/Υ), USB σύνδεσμο και RGB εφέ φωτισμού.

Κάθε gamer που έχει εμπειρία με τίτλους multiplayer shooter θα συμφωνήσει ότι ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με τα γραφικά. Ο χωρικός ήχος επιτρέπει στους παίκτες να εντοπίσουν τις θέσεις των αντιπάλων και να αναγνωρίσουν τι κάνουν πριν καν τους δουν στην οθόνη τους. Σήμερα, ο σχεδιασμός ήχου έχει βελτιωθεί σημαντικά, δίνοντας στον παίκτη την απαραίτητη ακουστική πληροφορία και ολοκληρώνοντας τη βύθιση που δημιουργούν τα γραφικά. Ο ήχος υψηλής ποιότητας δεν είναι σημαντικός μόνο στους τίτλους FPS αλλά και σε κάθε είδους game, όπως για παράδειγμα σε τίτλους δράσης/RPG που βασίζονται στην αφήγηση, για να απολαύσουν οι παίκτες τα επικά soundtracks και τους ευφυείς διαλόγους, καθώς και στα αγωνιστικά παιχνίδια ή στα παιχνίδια προσομοίωσης πτήσεων, ώστε να ακούν οι παίκτες τις περίπλοκες λεπτομέρειες κάθε σημείου των οχημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!