Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Βρήκε τον ήρωά της: Την είχε σώσει από τις φλόγες – Συναντήθηκαν για πρώτη φορά 37 χρόνια μετά (pics)
[CNN Greece]: Βρήκε τον ήρωά της: Την είχε σώσει από τις φλόγες – Συναντήθηκαν για πρώτη φορά 37 χρόνια μετά (pics)

[CNN Greece]: Βρήκε τον ήρωά της: Την είχε σώσει από τις φλόγες – Συναντήθηκαν για πρώτη φορά 37 χρόνια μετά (pics)

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες η Deirdre Taylor δεν γνώριζε τον πυροσβέστη που της έσωσε τη ζωή τον Δεκέμβριο του 1983.

Το μόνο στοιχείο που είχε -μέχρι προσφάτως- ήταν ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Daily News.

Η μόνη εικόνα του ήρωά της ήταν μία ασπρόμαυρη φωτογραφία. Σε ηλικία τεσσάρων ετών τότε, η Deirdre απαθανατίστηκε στην αγκαλιά του πυροσβέστη Eugene Pugliese, ο οποίος την απομάκρυνε από φλεγόμενο κτήριο.

Η Deirdre Taylor, που σήμερα είναι νοσοκόμα, είχε κρατήσει το πρωτοσέλιδο όλα αυτά τα χρόνια και ήλπιζε πως μία μέρα θα βρει τον άνδρα που της έσωσε τη ζωή και θα τον ευχαριστήσει.

Ωστόσο, λόγω της δουλειάς της, δεν έτρεφε πολλές ελπίδες καθώς ήξερε ότι οι περισσότεροι ασθενείς που σώθηκαν από κάποιον άγνωστο, σπανίως μάθαιναν το όνομά του.

Πηγή: New York Daily News

Μάλιστα, σχεδόν έχασε τις ελπίδες της μετά την 11η Σεπτεμβρίου, νομίζοντας πως ο πυροσβέστης ήταν μεταξύ όλων αυτών που έχασαν τη ζωή τους.

Ανά περιόδους, όμως, έψαχνε το όνομά του στο Google. Χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα.

«Εάν δεν ήταν εκείνος, δεν θα ήμουν ζωντανή»

Τον περασμένο Μάρτιο η Deirdre αποφάσισε να προσπαθήσει για μία τελευταία φορά να γνωρίσει τον άνθρωπο που την έσωσε, με αφορμή τη μετακόμισή της στη Νέα Υόρκη για δύο μήνες, για να εργαστεί στα επείγοντα νοσοκομείου στο Μανχάταν, όπου δινόταν καθημερινά μάχη λόγω κορωνοϊού .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!