Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να σκοτωθεί»: Τα e-mails του Χάρβεϊ Γουάινστιν
[CNN Greece]: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να σκοτωθεί»: Τα e-mails του Χάρβεϊ Γουάινστιν

[CNN Greece]: «Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να σκοτωθεί»: Τα e-mails του Χάρβεϊ Γουάινστιν

«Η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να σκοτωθεί»: Αυτό έγραψε σε e-mail ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στις 31 Οκτωβρίου 2017, απαντώντας σε δημοσιογράφο που ζητούσε ένα σχόλιο σχετικά με μια υποτιθέμενη κατηγορία ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την ηθοποιό.

Το συγκεκριμένο άρθρο θα δημοσιευόταν στο National Enquirer. Οι ισχυρισμοί αυτοί περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ίδιας της Άνιστον. «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το e-mail, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό», είπε εκπρόσωπος της ηθοποιού. Το e-mail αποκαλύφθηκε μαζί με περίπου 1000 σελίδες εγγράφων που ήρθαν στη δημοσιότητα στο ποινικό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, λίγες ώρες πριν την απονομή της τελικής ποινής στον Χάρβεϊ Γουάινστιν, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Στα ίδια e-mail αποκαλύφθηκε και η επικοινωνία που είχε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν με τους Μάικλ Μπλούμπεργκ, Κουέντιν Ταραντίνο, Τεντ Σαράντος, Τζεφ Μπέζος, Τιμ Κουκ και Έντι Κιού, ανάμεσα σε άλλους. Σύμφωνα με τα αρχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, κανείς τους δεν απάντησε στον Γουάινστιν.

Στους επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ και Έντι Κιού ο Γουάινστιν έγραψε: «Δεν θέλω να κάνετε καμία δημόσια δήλωση -μόνο μια ιδιωτική στη διεύθυνσή μου στο gmail, λέγοντας ότι στηρίζετε τη λύση να δεχθώ θεραπεία και βοήθεια πριν το Διοικητικό Συμβούλιο με απολύσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!