Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Παλαιστίνης
[CNN Greece]: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Παλαιστίνης

[CNN Greece]: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Παλαιστίνης

Οι μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας μεταξύ του ελληνικού και παλαιστινιακού λαού επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του Μοχάμαντ Σταγιέχ.

Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, ενώ ο κ. Μητσοτάκης εξήρε ιδιαίτερα την θετική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία της παλαιστινιακής κοινότητας, που ζει και εργάζεται εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας

Συζήτησαν, επίσης, τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας καθώς και στα επόμενα βήματα στη Διαδικασία Επίλυσης του Μεσανατολικού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας, που αποτελούν και θέσεις της ΕΕ, υπέρ της λύσης των δύο κρατών, που θα συμβιώνουν ειρηνικά, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και με τις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Επίσης, ο πρωθυπουργός κάλεσε το δόκτορα Σταγιέχ να επισκεφθεί την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!