Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ο Θεοχάρης στην τελετή θεμελίωσης του ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος «KILADA»
[CNN Greece]: Ο Θεοχάρης στην τελετή θεμελίωσης του ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος «KILADA»

[CNN Greece]: Ο Θεοχάρης στην τελετή θεμελίωσης του ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος «KILADA»

Οι υπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και oι υφυπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Δημήτρης Οικονόμου, παρέστησαν σήμερα στην τελετή θεμελίωσης του ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος “KILADA” του Ομίλου «Dolphin Capital» στην Ερμιονίδα Αργολίδας, της πρώτης τουριστικής επένδυσης η οποία εντάχθηκε στο Νόμο περί Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΣΧΑΣΕ) και έλαβε οικοδομική άδεια.

Στην τελετή ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Γενικοί Γραμματείς Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Νίκος Μαντζούφας και Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο Βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος.

Ακολουθούν οι ομιλίες του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ά. Γεωργιάδη, του Υπουργού Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ν. Παπαθανάση και του Ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Dolphin Capital, Μίλτου Καμπουρίδη.

Άδωνις Γεωργιάδης

«Κατ’ αρχάς σας μεταφέρω τις θερμές ευχές του κυρίου Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν μπορούσε να παραβρεθεί σήμερα εδώ αλλά μου είπε να μεταφέρω τις ευχές του, καθώς η Κυβέρνηση εν τω συνόλω της θεωρεί την επένδυση αυτή μία πάρα πολύ σημαντική επένδυση για την Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσουμε την Dolphin Capital που συνεχίζει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια με καινούρια επενδυτικά σχέδια και με την δυνατότητα να αναδεικνύει προορισμούς και να προσελκύει ποιοτικό τουρισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!