Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Στην Ελλάδα την Πέμπτη η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν
[CNN Greece]: Στην Ελλάδα την Πέμπτη η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

[CNN Greece]: Στην Ελλάδα την Πέμπτη η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

Τη χώρα μας επισκέπτονται την Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ΕπιτροπήςΟύρσουλα φον ντερ Λάιεν και η Επίτροπος Εσωτερικών ΥποθέσεωνΊλβα Γιόχανσον «για να δώσουν συνέχεια στα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για τη διαχείριση της μετανάστευσης στην Ελλάδα».

Η επίσκεψη θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της κατάστασης περισσοτέρων των 5.500 ασυνόδευτων παιδιών και εφήβων που βρίσκονται σε κέντρα υποδοχής στα ελληνικά νησιά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής, η Πρόεδρος και η Επίτροπος θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα επισκεφθούν το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Ελαιώνα.

Το πρωί, η Επίτροπος θα συναντηθεί με φορείς, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων υπουργών και εκπροσώπων της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και της ελληνικής κοινωνίας των πολιτών.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε επισκεφτεί την Ελλάδα στις 3 Μαρτίου, όταν μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν πραγματοποιήσει αυτοψία στον Έβρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!