Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη με μηνύματα στην Τουρκία: Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις
[CNN Greece]: Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη με μηνύματα στην Τουρκία: Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις

[CNN Greece]: Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη με μηνύματα στην Τουρκία: Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, ΚυριάκοςΜητσοτάκης, όπου την ενημέρωσε για το τι συμβαίνει σε επίπεδο κυβερνητικού έργου και άκουσε τις προτάσεις της. Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους ήταν η Τουρκία και οι προκλητικές κινήσεις της γείτονος στο Αιγαίο και στην ΑνατολικήΜεσόγειο.

Αρχικά, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επίσκεψη της ΠτΔ στη Θράκη. Όπως είπε:

«Είχατε μια πολύ ενδιαφέρουσα, από ό,τι είδα, επίσκεψη στη Θράκη και με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω τις εντυπώσεις σας. Γιατί η Θράκη, παρά κάποιους ανυπόστατους ισχυρισμούς που εξακολουθούμε να ακούμε, παραμένει ένα παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας, μια πολιτική η οποία έχει εμπεδωθεί εδώ και 30 χρόνια και πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Βέβαια η Θράκη, ειδικά η περιοχή της Ξάνθης έχει και την ιδιαιτερότητα να μας δίνει κάποια μικρά ενισχυμένα επιδημιολογικά φορτία και θα χρειαστεί μια ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα αντιμετωπίσουμε και αυτό το ζήτημα, όπως νομίζω ότι έχουμε αντιμετωπίσει συνολικά αποτελεσματικά τα ζητήματα της πανδημίας».

Με τη σειρά της η κυρία Σακελλαροπούλου, τόνισε πως «οι συνθήκες σιγά σιγά ομαλοποιούνται έτσι ώστε να μπορούμε να επανέλθουμε συνολικά να επανέλθουμε στην ομαλότητα σαν χώρα. Ξεκίνησα ήδη έναν κύκλο επαφών με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς».

Συνέχισε λέγοντας: «Αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε καλά και ίσως λίγο κακά νέα με την έννοια των εντάσεων που συνεχίζονται από τη μεριά της Τουρκίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!