Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Σε αστυνομικό κλοιό η Αγία Παρασκευή έπειτα από δύο βράδια έντασης (pics&vid)
[CNN Greece]: Σε αστυνομικό κλοιό η Αγία Παρασκευή έπειτα από δύο βράδια έντασης (pics&vid)

[CNN Greece]: Σε αστυνομικό κλοιό η Αγία Παρασκευή έπειτα από δύο βράδια έντασης (pics&vid)

Ηρεμία επικρατεί, αφού λίγος κόσμος έχει συγκεντρωθεί σήμερα, Πέμπτη, στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή , η οποία παραμένει κλειστή μετά τα υπαίθρια πάρτι των τελευταίων ημερών και τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν εκεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται επί ποδός για να διασφαλίσει την τάξη, ενώ ακούγεται μήνυμα από ντουντούκα, το οποίο αποτρέπει τον κόσμο από το να συγκεντρωθεί εντός της πλατείας για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα -όταν και ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων – αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι συγκεντρώνονταν στην πλατεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και να κινητοποιηθούν τα ΜΑΤ.

Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, σε γραπτή δήλωσή του νωρίτερα, έκανε λόγο για «μια μικρή ανεύθυνη μειοψηφία» και για τον κίνδυνο να τεθεί ο δήμος σε καραντίνα με σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ προς τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της κρίσης λόγω της πανδημίας, επέδειξαν υψηλό αίσθημα ατομικής, αλλά και κοινωνικής ευθύνης. Καθ΄ όλη τη διάρκεια των μέτρων όλοι μας (ο καθένας με τις δυνατότητές του) τηρήσαμε με ευλάβεια τα μέτρα που πρότεινε η ομάδα των ειδικών επιστημόνων και υιοθέτησε η κυβέρνηση. Αν η κοινωνία έφτασε μέχρι εδώ με επιτυχία, αυτό οφείλεται διότι συνέδραμαν οι πολίτες», τονίζει αρχικά ο κ. Ζορμπάς και στη συνέχεια αναφέρει: «Οι θυσίες όλων μας, όμως, κινδυνεύουν από ανεύθυνες συμπεριφορές λίγων ατόμων, τις πιθανές συνέπειες των οποίων θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!