Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: «Σε σχήμα βαλίτσας, έτρεχαν με 1.000»: Λεπτομέρειες από τις συναντήσεις αεροσκαφών με «UFO»
[CNN Greece]: «Σε σχήμα βαλίτσας, έτρεχαν με 1.000»: Λεπτομέρειες από τις συναντήσεις αεροσκαφών με «UFO»

[CNN Greece]: «Σε σχήμα βαλίτσας, έτρεχαν με 1.000»: Λεπτομέρειες από τις συναντήσεις αεροσκαφών με «UFO»

«Εκθέσεις κινδύνου» που περιγράφουν λεπτομερώς τις συναντήσεις μεταξύ αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και «μη αναγνωρισμένων εναέριων φαινομένων» έρχονται να συνοδεύσουν το υλικό που αποκάλυψε επίσημα το Πεντάγωνο τον περασμένο μήνα, δίνοντας στη δημοσιότητα τρία βίντεο .

«Τα άγνωστα αντικείμενα εμφανίστηκαν να είναι μικρού σχήματος, περίπου στο σχήμα μιας βαλίτσας, και ασημί χρώματος», αναφέρεται σε μία έκθεση η οποία περιγράφει ένα περιστατικό της 24ης Μαρτίου 2014.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως αναγράφεται, το αντικείμενο πέρασε με «1.000» μπροστά από το αεροσκάφος αλλά παρά την προσπάθεια του τελευταίου να «ανακτήσει οπτική επαφή με το όχημα, αυτό ήταν αδύνατο».
Οι περιγραφές περιέχονται σε έγγραφα του Ναυτικού Κέντρου Ασφαλείας των ΗΠΑ, που ήρθαν στην κατοχή του CNNi με την περιγραφή «Μόνο για επίσημη χρήση» και αποτελούν συνέχεια της επίσημης δημοσιοποίησης, τον περασμένη μήνα, τριών μικρής διάρκειας βίντεο που δείχνουν «άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα».

Τι δείχνουν τα βίντεο

Στις 28 Απριλίου, το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσιοποίησε επίσημα τρία βίντεο, που ελήφθησαν από κυβερνήτες αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και στα οποία παρουσιάζονται συναντήσεις εν πτήσει με αντικείμενα που μοιάζουν να είναι Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO).

Από αυτά τα τρία βίντεο, όλα ασπρόμαυρα, το ένα χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο από τον Ιανουάριο του 2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!