Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ρόδος: «Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω φαγητό» – Τι λέει η μητέρα της 9χρονης
[CNN Greece]: Ρόδος: «Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω φαγητό» – Τι λέει η μητέρα της 9χρονης

[CNN Greece]: Ρόδος: «Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω φαγητό» – Τι λέει η μητέρα της 9χρονης

Για τη δεινήοικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες λόγω της ανεργίας μίλησε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού που έχασε τις αισθήσεις της σε φούρνο στη Ρόδο από την πείνα.

«Έχω να εργαστώ μήνες» ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού και συμπλήρωσε λέγοντας ότι έχει να λάβει μισθό από τον Αύγουστο του 2019, όπου και εργάστηκε τελευταία φορά ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

«Απολυθήκαμε, ήμασταν εποχικοίεργαζόμενοι» τονίζει, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR, και σύμφωνα με την ίδια πάντα, η επιχείρηση στην οποία ήταν υπάλληλος αποτελεί, ένα από τα πολλά «θύματα» του νέου ιού, αφού όλα δείχνουν ότι δεν θα λειτουργήσει φέτος.

Η μαρτυρία της γυναίκας καθηλώνει, αφού μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το παιδί της πείναγε και εκείνη δεν μπορούσε να του προσφέρει φαγητό, ενώ παράλληλα κάνει έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία, λέγοντας «πρέπει να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άνεργοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες ροδιακού Μέσου η οικογένεια της 9χρονης είναι μονογονεϊκή, με τη μητέρα της να πληρώνει μετά βίας το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένουν, ενώ αυτό που ζητάει είναι φαγητό για το παιδί της και εργασία για την ίδια, προκειμένου να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!