Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Πώς επηρεάστηκαν τα γυμναστήρια από την καραντίνα και πώς θα λειτουργούν
[CNN Greece]: Πώς επηρεάστηκαν τα γυμναστήρια από την καραντίνα και πώς θα λειτουργούν

[CNN Greece]: Πώς επηρεάστηκαν τα γυμναστήρια από την καραντίνα και πώς θα λειτουργούν

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει δραματικά την παγκόσμια οικονομία και παρόλο που τα καταστήματα έχουν ανοίξει και η ζωή φαίνεται σιγά – σιγά να επιστρέφει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων τα πράγματα είναι δύσκολα.

Τα κέντρα άσκησης είναι από τα τελευταία μέρη που επετράπη να ανοίξουν και οι ιδιοκτήτες σχολών άθλησης και γυμναστηρίων αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες. Πώς τα έβγαλαν πέρα και τι επιτυχία είχε η διαδικτυακή γυμναστική;

Με τους περισσότερος να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν νέους πελάτες, πώς θα μπορεί κάποιος να γραφτεί σε γυμναστήριο φέτος;

Η Αιμιλία Παπαθεοδοσίου, ιδιοκτήτρια ενός στούντιο πιλάτες στα Μελίσσια που έκλεισε στης 14 Μαρτίου και άνοιξε στη 15 Ιουνίου εξηγεί ότι όταν δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά, η βοήθεια του κράτους είναι σημαντική. αλλά όχι αρκετή. Ειδικά όταν τα έξοδα είναι πολλά όπως αυτά των μεγάλων επιχειρήσεων. Η ίδια έχει μικρή επιχείρηση και πιστεύει πως ίσα ίσα θα «βγει», αλλά αναγκαστικά θα χρειαστεί να έχει λιγότερο προσωπικό.

Η κ. Παπαθεοδοσίου συνεχίζει λέγοντας ότι οι περισσότεροι πελάτες της είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έτσι είναι πιο φοβισμένοι, γεγονός που αποτρέπει κάποιους από το να έρθουν στο στούντιο, ενώ άλλοι θα έρθουν δειλά.

Όμως οι μικρότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που θα αποτελέσουν την μεγαλύτερη πελατεία με το άνοιγμα των γυμναστηρίων και έτσι η ιδιοκτήτρια του γυμνστηρίου σκοπεύει να επενδύσει τώρα σε αυτούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!