Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Πλήγμα για Daily Mirror, Daily Express και Daily Star: Ο όμιλος Reach απολύει 550 εργαζόμενους
[CNN Greece]: Πλήγμα για Daily Mirror, Daily Express και Daily Star: Ο όμιλος Reach απολύει 550 εργαζόμενους

[CNN Greece]: Πλήγμα για Daily Mirror, Daily Express και Daily Star: Ο όμιλος Reach απολύει 550 εργαζόμενους

Ο βρετανικός εκδοτικόςόμιλος Reach ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει σε περικοπές 550 θέσεωνεργασίας ή αλλιώς το 12% του ανθρωπίνου δυναμικού του μετά το πλήγμα που υπέστη η κυκλοφορία των εντύπων του και τα διαφημιστικά του έσοδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού .

Ο Reach, στον οποίο ανήκουν -μεταξύ άλλων- οι εφημερίδες DailyMirror, DailyExpress, Daily Star και το περιοδικό OK!, ανακοίνωσε ότι κατά το δεύτερο τρίμηνο τα έσοδά του μειώθηκαν κατά 27,5%, τα έσοδα από την κυκλοφορία των έντυπων εκδόσεών του κατά 29,5% και από τις διαδικτυακές εκδόσεις κατά 14.8%.

Στον όμιλο ανήκουν επίσης και τοπικέςεφημερίδες.

Οι πωλήσεις του είχαν αρχίσει να μειώνονται και πριν από την πανδημία.

Ο επικεφαλής ΤζιμΜάλεν απέδωσε την μείωση των εσόδων στην πτώση της κυκλοφορίας των εντύπων και στην πτώση των διαφημιστικών εσόδων.

«Δυστυχώς, αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν μια μείωση του εργατικού μας δυναμικού και θα διασφαλίσουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι που θα πληγούν αντιμετωπίζονται με δίκαιο τρόπο και με σεβασμό στη διάρκεια της επερχόμενης περιόδου των διαβουλεύσεων», σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!