Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Πέτσας: Ο Τσίπρας θέλει κλειστά σχολεία και παραπληροφορεί για τις κάμερες
[CNN Greece]: Πέτσας: Ο Τσίπρας θέλει κλειστά σχολεία και παραπληροφορεί για τις κάμερες

[CNN Greece]: Πέτσας: Ο Τσίπρας θέλει κλειστά σχολεία και παραπληροφορεί για τις κάμερες

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα ανέφερε την Τετάρτη αναφορικά με το θέμα των καμερών στις σχολικές αίθουσες , άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας , κατηγορώντας τον ότι παραμένει «ανεύθυνα ίδιος».

«Ο κ. Τσίπρας θέλει κλειστά σχολεία. Αδιαφορεί για τις αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και πνευματική υγεία των μαθητών και στη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων σε βάρος των πιο ευάλωτων. Κόπτεται δήθεν για τις συνθήκες στις σχολικές αίθουσες, ενώ το κόμμα του οργανώνει συναθροίσεις, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, αγνοώντας τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία», ανέφερε ο κ. Πέτσας .

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παραπληροφορεί για την ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η οποία χθες δήλωσε:
1ον) ότι είναι νόμιμος καταρχήν ο σκοπός της ταυτόχρονης διδασκαλίας σε μαθητές με φυσική παρουσία και σε άλλους μαθητές με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όπως προβλέπεται στην πρόσφατη ρύθμιση, και
2ον) ότι το Υπουργείο Παιδείας είχε συμβουλευθεί την Αρχή πριν τη διαμόρφωση της ρύθμισης και ενσωμάτωσε συγκεκριμένες προτάσεις της».

Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και όχι να εφευρίσκει προβλήματα σε κάθε λύση. Αυτό κάνει και στο πεδίο της εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κατάστασης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!