Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Η περιοδεία του Χάρη Θεοχάρη σε Χανιά και Ρέθυμνο
[CNN Greece]: Η περιοδεία του Χάρη Θεοχάρη σε Χανιά και Ρέθυμνο

[CNN Greece]: Η περιοδεία του Χάρη Θεοχάρη σε Χανιά και Ρέθυμνο

«Από τον φετινό Ιούλιο θα κερδίσουμε τη μάχη για την επόμενη πενταετία» το μήνυμα του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη από Χανιά και Ρέθυμνο.

Συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τουριστικούς φορείς είχε ο Υπουργός Τουρισμού σήμερα, Παρασκευή, 3 Ιουλίου, στα Χανιά. Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Θεοχάρης συμμετείχε σε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Χανίων με θέμα: «Ενημέρωση, Δράσεις και Αποτίμηση Έναρξης της Νέας Τουριστικής Περιόδου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων».

Με τον Υπουργό συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη και κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο Ααντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Νίκος Καλογερής και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης.

Κατόπιν ο κ. Χάρης Θεοχάρης μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, καθώς και με Δημάρχους του νομού. Πριν αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο Υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Χανίων.

«Είμαστε σε μια αισιόδοξη ημέρα, σε μια αισιόδοξη στιγμή. Έχουμε τη δυνατότητα να βιώνουμε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού» δήλωσε ο κ. Θεοχάρης από τα Χανιά. Και τόνισε ότι «πριν από 2 μήνες ελάχιστοι πίστευαν ότι θα εφαρμοζόταν το σχέδιο και θα ήμασταν σε θέση να υποδεχτούμε τουρίστες μέσα στον Ιούλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!