Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Παπαγγελόπουλος: Να εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση ακυρότητας
[CNN Greece]: Παπαγγελόπουλος: Να εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση ακυρότητας

[CNN Greece]: Παπαγγελόπουλος: Να εξεταστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση ακυρότητας

Τα δημοσιεύματα που φέρουν την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την υπόθεση Novartis, να καταθέτει την προσεχή εβδομάδα το πόρισμα της σχολιάζει ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρης Τσοβόλας .

Ο κ. Τσοβόλας καλεί τη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής να σταματήσουν να θυσιάζουν τη νομιμότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων.

Οι συνήγοροι του κ. Παπαγγελόπουλου Δημήτρης και Λυδία Τσοβόλα κατάθεσαν την Παρασκευή στην Προανακριτική Επιτροπή αίτηση , η οποία απευθύνεται προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την οποία ζητούν την κήρυξη ακυροτήτων και την άρση των αμφισβητήσεων (κατά άρθρο 244 παρ. 5 Κ.Π.Δ.) που έλαβαν χώρα κατά την διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση που αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής σε βάρος του.

Ο πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Ιωάννης Μπούγας έχει διαβιβάσει την αίτηση του κ. Παπαγγελόπουλου στους εισηγητές των κομμάτων, για το τυπικό της υπόθεσης, και για να λάβουν θέση, ωστόσο το χρονοδιάγραμμα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, να προχωρήσει όπως έχει συμφωνηθεί. Μάλιστα, την 15η Ιουλίου η ειδική επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει προκειμένου να επικυρώσει το ένα και μοναδικό κείμενο που θα συμπεριλάβει το πόρισμα της επιτροπής δηλαδή και να το παραδώσει στον Πρόεδρο της Βουλής για να ορίσει συνεδρίαση της Ολομέλειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!