Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [CNN Greece]: Παναθηναϊκός ΑΟ: Δύο χρόνια από την αλλαγή της διοίκησης
[CNN Greece]: Παναθηναϊκός ΑΟ: Δύο χρόνια από την αλλαγή της διοίκησης

[CNN Greece]: Παναθηναϊκός ΑΟ: Δύο χρόνια από την αλλαγή της διοίκησης

Σαν σήμερα το 2018, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου για να επαναφέρει τον Σύλλογο στο μέγεθος που του αρμόζει σε όλα τα επίπεδα.

Ήταν 8 Ιουνίου 2018 όταν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» διεξήχθησαν οι εκλογές του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Ο Σύλλογος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν σε μια κατάσταση φθοράς (κυρίως) και αφθαρσίας με τα περισσότερα τμήματά του να είναι στην Α2 κατηγορία και το «τριφύλλι» να φυτοζωεί.

Η εκλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκείνη την ημέρα, άλλαξε το μέλλον του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ο οποίος με σταθερά βήματα, προσεκτική οργάνωση και διαχείριση επανέρχεται σταδιακά στο στάτους που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία του.

Το έργο που είχε μπροστά της η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μόνο εύκολο δεν ήταν, αφού έπρεπε να συνδυαστεί η οικονομική σωτηρία του Συλλόγου με την οργάνωση αλλά και την αναγέννηση των αγωνιστικών τμημάτων. Κάτι που επετεύχθη από τον πρώτο κιόλας χρόνο.

Τα ομαδικά τμήματα επέστρεψαν στην Α1 κατηγορία, στα ατομικά αθλήματα έγινε αναδιάρθρωση ενώ παράλληλα ξεκίνησε η ρύθμιση και η αποπληρωμή του οικονομικού χρέους που άφησαν σαν «βαρίδι» οι προηγούμενες διοικήσεις του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Την ίδια στιγμή, ο Σύλλογος άρχισε να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, δίνοντας σε όλους τους αθλητές ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον έτσι ώστε να συγκεντρωθούν μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και να μην έχουν να νοιαστούν για οτιδήποτε άλλο μπορούσε να τους αποσπάσει από την προσπάθεια για διάκριση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!