Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την ΕΥΑΘ για να περιοριστούν οι ουρές
[CNN Greece]: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την ΕΥΑΘ για να περιοριστούν οι ουρές

[CNN Greece]: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την ΕΥΑΘ για να περιοριστούν οι ουρές

Σε νέες ηλεκτρονικέςυπηρεσίες προχωρά η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης(ΕΥΑΘ) προκειμένου να περιοριστούν οι εικόνες με τις τεράστιες ουρές που σχηματίζουν από τα ξημερώματα οι πολίτες, έξω το κτήριο της ΕΥΑΘ επί της οδού Αγγελάκη, εξαιτίας των υγειονομικώνμέτρων και των αποστάσεωνασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού .

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής καταναλωτών της ΕΥΑΘ, Παναγιώτης Πετρίδης, από σήμερα θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αλλαγής του ονόματος υπόχρεου κατοικίας.

«Χρήστες που είτε νοικιάζουν και φεύγουν από τα σπίτια τους, είτε έρχονται άλλοι και θέλουν να πραγματοποιήσουν αλλαγή ονόματος για τους λογαριασμούς του νερού θα μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΥΑΘ», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη, το τελευταίο διάστημα αρκετά διαμερίσματα που χρησιμοποιούνταν για βραχυχρόνια μίσθωση τύπου Airbnb ενοικιάστηκαν από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να είναι αυξημένη η ζήτηση για αλλαγή ονόματος.

Όσον αφορά την πληρωμή λογαριασμών από τους πολίτες, όπως είπε ο διευθυντής καταναλωτών της ΕΥΑΘ, μπορούν να γίνονται είτε ηλεκτρονικά, είτε σε 500 σημεία σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, ενώ στις προθέσεις της Εταιρείας είναι να πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου και ο διακανονισμός για παλαιότερες οφειλές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!