Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Στηρίζει έμπρακτα την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ
[CNN Greece]: Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Στηρίζει έμπρακτα την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ

[CNN Greece]: Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Στηρίζει έμπρακτα την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ

Πέρα από το κύμα διαμαρτυριών που προκάλεσε, η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς ευαισθητοποίησε και πολλούς διάσημους που έσπευσαν να στηρίξουν την οικογένειά του. Ανάμεσά τους η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ , η οποία επέλεξε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η μικρότερη κόρη του Τζορτζ Φλόιντ, η 6χρονη Τζιάνα, είναι το πρόσωπο στο οποίο στρέφεται μεγάλο μέρος της στήριξης που λαμβάνει η οικογένεια. Το Πανεπιστήμιο του Νότιου Τέξας, στο Χιούστον, ενέκρινε ήδη μια πλήρη υποτροφία, εάν, μεγαλώνοντας, η κοπέλα θελήσει να σπουδάσει εκεί, ενώ ο Κάνιε Γουεστ άνοιξε ένα λογαριασμό στο όνομα της Τζιάνα που θα καλύψει τις σπουδές της, σε όποιο πανεπιστήμιο εκείνη επιλέξει.

Και τώρα έρχεται η σειρά της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Η ηθοποιός επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ. Εστειλε στη Τζιάνα -ΤζιΤζι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι- δύο τηλεοπτικά σόου της, το «My Name Is Barbra» του 1965 και το «Color Me Barbra» του 1966, μαζί μ’ ένα πακέτο μετοχών της Disney, αγορασμένων στο όνομα του κοριτσιού. Οι εκπρόσωποι της Στρέιζαντ δεν αποκάλυψαν τον αριθμό των μετοχών της Disney που χάρισε η σταρ στη Τζιάνα, όμως η κάθε μετοχή έχει αυτή τη στιγμή αξία 127 δολαρίων, ενώ την τελευταία δεκαετία οι μετοχές της εταιρείας διακινούνται με κέρδος 370%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!