Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μητσοτάκης: Να κρατήσουμε τον τουρισμό όρθιο με τις λιγότερες απώλειες
[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Να κρατήσουμε τον τουρισμό όρθιο με τις λιγότερες απώλειες

[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Να κρατήσουμε τον τουρισμό όρθιο με τις λιγότερες απώλειες

Με τους παραγωγικούς φορείς της Κέρκυρας συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης , με τον πρωθυπουργό να απευθύνει έκκληση τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων για τον κορωνοϊό , στήριξης των εργαζομένων και εκμετάλλευση των «εργαλείων» που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση.

«Είμαστε σε καλύτερη θέση από άλλες μεγάλες τουριστικές αγορές επειδή πέτυχαμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην πρώτη της φάση. Αυτό το κεκτημένο οφείλουμε να το διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού και σήμερα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί επειδή γνωρίζουμε πως όταν ανοίγουμε τη χώρα σε ξένους επισκέπτες θα έχουμε και κάποια εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα ζητήσω την συμπαράσταση όλων των επαγγελματιών να τηρούνται όλα τα μέτρα. Πρέπει να επανέλθουμε σε καθεστώς εγρήγορσης. Το κράτος ως προς την οργάνωση των υπηρεσιών υγείας έχει κάνει αυτό το οποίο πρέπει. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ανταποκριθήκαμε στο αίτημα των καιρών, να στελεχώσουμε τα νοσοκομεία μας και την πρωτοβάθμια φροντίδα», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

Κάνοντας μνεία στη στήριξη της κυβέρνησης προς στους επαγγελματίες, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, ενώ μίλησε και για πρόσθετη στήριξη στους επιχειρηματίες αν χρειαστεί.

«Πρώτο μέλημα μας ήταν να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και τον κόσμο της εργασίας αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο κομμάτι της μισθοδοσίας των ιδιωτικών επιχειρήσεων και στηρίζοντας τις επιχειρήσεις με μεγάλη αρεστότητα» είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!