Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Μητσοτάκης: Δεν θα κοπεί το δώρο Πάσχα – Επιπλέον πόροι από Προϋπολογισμό και ΕΣΠΑ
[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Δεν θα κοπεί το δώρο Πάσχα – Επιπλέον πόροι από Προϋπολογισμό και ΕΣΠΑ

[CNN Greece]: Μητσοτάκης: Δεν θα κοπεί το δώρο Πάσχα – Επιπλέον πόροι από Προϋπολογισμό και ΕΣΠΑ

«Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας», τόνισε στο νέο του τηλεοπτικό διάγγελμα ο πρωθυπουργός,Κυριάκος Μητσοτάκης , αναφορικά με τονκορωνοϊό , ενώ παράλληλα προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και διαβεβαίωσε πως δεν θα κοπεί το δώρο του Πάσχα.

«Επικοινωνούμε ξανά, όπως σας έχω υποσχεθεί, για τα νέα δεδομένα στα μέτωπα της υγείας μας και της οικονομίας. Για να ανακοινώσω τις νέες πρωτοβουλίες μας. Αλλά και για να σας στείλω και πάλι μήνυμα ενότητας, πειθαρχίας και υπευθυνότητας», τόνισε κατά την εναρκτήριά δήλωσή του, τονίζοντας πως η χώρα μπορεί να πήρε δραστικά μέτρα «νωρίτερα από άλλες χώρες, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι».

«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και για τη χώρα μας. Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές και περίπλοκες αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ, λοιπόν, να μη γκρεμίσουμε τώρα όλα όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα», ανέφερε, κάνοντας έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτι τους.

Φέρνοντας ως παράδειγμα την Ιταλία, όπου, όπως είπε, «δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους», εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λόγω του γεγονότος ότι ορισμένοι εμφανίζουν έναν «αδικαιολόγητο εφησυχασμό.«Δεν θα τον ανεχτώ», τόνισε.

«Ναι, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι ότι η επιστήμη θα αντιμετωπίσει αυτή την πανδημία νωρίτερα από ό,τι αναμέναμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!