Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Οι μαρτυρίες για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» και τα «μαντζούνια»
[CNN Greece]: Οι μαρτυρίες για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» και τα «μαντζούνια»

[CNN Greece]: Οι μαρτυρίες για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» και τα «μαντζούνια»

Ολοένα και πιο αποκαλυπτικές είναι οι πληροφορίες σχετικά με τη δράση του γιατρού – «μαϊμού» από το Κορωπί, ο οποίος, στοχεύοντας στον προσωπικό του πλουτισμό, εξαπατούσε οικογένειες πουλώντας τους… ελπίδα.

Ο περιβόητος «Νίκος Κοντός», μέσα από την γνωριμία του με ένα μοναχό, μια δικηγόρο και μια οικογένεια με επίσης άρρωστο παιδί, φέρεται να έφτασε και στην οικογένεια της άτυχης 14χρονης, που έχασε τη ζωή της λόγω των θεραπειών του δήθεν ογκολόγου.

Η μητέρα κάποια στιγμή, του άλλου παιδιού είχε πάει σε ένα μοναστήρι να ζητήσει την ευχή ενός γέροντα. Και λέει ο γέροντας «νομίζω ότι ξέρω την λύση για το πρόβλημά σου. Υπάρχει ένας γιατρός, ο οποίος είναι πολύ σπουδαίος γιατρός. Με σπουδές στο Χάρβαρντ, στην Αμερική». Και ότι «είναι στην Ελβετία αυτός ο γιατρός, εκεί εργάζεται». Όταν λοιπόν τον ρώτησε η κυρία «και πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με τον γιατρό;». Αυτός λέει: «Κοίταξε παιδί μου, υπάρχει μια δικηγόρος, της οποίας της έσωσε τον πατέρα». Πράγματι, η γυναίκα αυτή μίλησε με πάρα πολύ καλά λόγια για τον γιατρό αυτόν.

Η γυναίκα αυτή, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που γίνονταν τα ραντεβού, σε ιδιωτικά κέντρα, παρουσία, όπως λέει και δεύτερου γιατρού στον χώρο.

«Οι συναντήσεις μας έγιναν σε διαγνωστικά κέντρα. Γνωστά, πολύ γνωστά της Αθήνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!