Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε live μετάδοση από το Reuters
[CNN Greece]: Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε live μετάδοση από το Reuters

[CNN Greece]: Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης σε live μετάδοση από το Reuters

Το ξακουστό σε όλο τον κόσμο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι μέσω του πρακτορείου Reuters, που έκανε live μετάδοση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Xιλιάδες τουρίστες συρρέουν στα σοκάκια του νησιού, που βλέπουν στη θάλασσα με σκοπό να απολαύσουν την υπέροχη θέα που προσφέρει το νησί του Αιγαίου.

Φέτος, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς στο νησί δεν υπάρχουν ακόμα τουρίστες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού .

Το σχέδιο για τον τουρισμό

Την, Τρίτη, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, παρουσίασε τους πέντε άξονες για την επόμενη μέρα του τουρισμού:

1) Υγειονομικός άξονας: Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι προετοιμάζονται πρωτόκολλα για τα ξενοδοχεία, τις μαρίνες, τα αεροπλάνα, το yachting κτλ. Στις 8 Μαΐου οι ομάδες εργασίας του υπουργείου Τουρισμού που επεξεργάζονται τα πρωτόκολλα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ θα είναι έτοιμες να ανακοινώσουν τα πρωτόκολλα, που θα τεθούν σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους.

2) Οικονομικός άξονας: Προετοιμάζονται κοστολογημένες προτάσεις σε συνεργασία με τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας.

3) Διπλωματικό άξονας: «Ο ελληνικός τουρισμός θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί τουρίστες. Αν όμως η γερμανική κυβέρνηση, η ρωσική, η ισραηλινή, η κυβέρνηση των ΗΠΑ βάζουν σε καραντίνα όσους επιστρέφουν από τη χώρα μας, τότε δε θα έρθει κανένας τουρίστας. Κανείς δε θα έρθει για λίγες μέρες για να κάτσει μετά για δύο εβδομάδες στο σπίτι του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!