Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν τα άτομα που έστελναν απειλητικά μηνύματα στην αδελφή της
[CNN Greece]: Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν τα άτομα που έστελναν απειλητικά μηνύματα στην αδελφή της

[CNN Greece]: Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν τα άτομα που έστελναν απειλητικά μηνύματα στην αδελφή της

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Γαλήνης (Λίνας) Κοεμτζή . Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποίησαν τους αγνώστους που είχαν στείλει απειλητικά μηνύματα στη μικρότερη αδελφή της θανούσας.

Τα μηνύματα, σύμφωνα με το Star, προέτρεπαν την οικογένεια της Λίνας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί τους περιμένει το ίδιο τέλος με τη φοιτήτρια.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα: ένας 31χρονος άνδρας και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο τα απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα δύο αυτά πρόσωπα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.

3 Photos: Λίνα Κοεμτζή
– Πηγή: Facebook
1 of 3
3 Photos: Λίνα Κοεμτζή
– Πηγή: Facebook
2 of 3
3 Photos: Λίνα Κοεμτζή
– Πηγή: Facebook
3 of 3

Η 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ έχασε τη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016, όταν φέρεται να αυτοκτόνησε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Μετά την πτώση της, η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο αποδίδοντας τον θάνατό της σε αυτοκτονία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!