Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Λίνα Κοεμτζή: Έκκληση της μητέρας της στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα
[CNN Greece]: Λίνα Κοεμτζή: Έκκληση της μητέρας της στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα

[CNN Greece]: Λίνα Κοεμτζή: Έκκληση της μητέρας της στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα

Μυστήριο παραμένει, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά η υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή , της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας απευθύνειέκκληση, να κληθεί ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, μήπως και αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για την υπόθεση θανάτου της κόρης της.

«Θέλω όλοι οι ύποπτοι που έχουν κληθεί για την υπόθεση να τους δείξουν στον αυτόπτη μάρτυρα για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο. Θα αναγνωρίσει το πιστεύω. Μου βγαίνει από μέσα μου. Επιτέλους να βγει η αλήθεια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας και πρόσθεσε:

«Είναι μια υπόθεση τεσσάρων χρόνων. Φτάνει πια. Είναι διατεθειμένος για οτιδήποτε. Παρακαλώ τους πάντες να τον καλέσουν άμεσα. Να του δείξουν να τελειώνουμε πραγματικά».

Η οικογένεια πάντως ελπίζει ότι οι τελευταίες εξελίξεις θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου της άτυχης 22χρονης.

Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει, καθώς φέρεται η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα εκβιασμού φωτογραφιών και ενός ροζ βίντεο.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να εντοπίσουν, έναν άνδρα που φέρεται να διατηρούσεσχέση με την άτυχη φοιτήτρια για μικρό χρονικό διάστημα.

Κλήθηκε να δώσει ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις. Στο σπίτι του είχαν κάνει έφοδο και αστυνομικοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!