Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Κικίλιας: Απαιτούνται μόνιμες λύσεις για τα προβλήματα των νοσοκομείων
[CNN Greece]: Κικίλιας: Απαιτούνται μόνιμες λύσεις για τα προβλήματα των νοσοκομείων

[CNN Greece]: Κικίλιας: Απαιτούνται μόνιμες λύσεις για τα προβλήματα των νοσοκομείων

«Τα προβλήματα στην υγεία έχουν υπάρξει διαχρονικά και οι λύσεις πρέπει στο εξής να είναι τέτοιες, που να μπορούν να δώσουν μία μονιμότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και έτσι να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ξανά αυτές τις καταστάσεις μετά από κάποιους μήνες ή κάποια χρόνια». Με αυτή την επισήμανση ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας , που βρέθηκε το Σάββατο στο Ρέθυμνο και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, έδειξε την πρόθεση του υπουργείο ώστε να δοθεί ένα τέλος στη συσσώρευση των προβλημάτων, που σύμφωνα με τους γιατρούς, έχουν δημιουργήσει μία πρωτόγνωρη αρνητική κατάσταση σε επίπεδο λειτουργίας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες του νομού.

Ο κ.Κικίλιας τόνισε πως η κυβέρνηση με τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας έκανε εν μέσω κορονοϊού 5.000 προσλήψεις γιατρών νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, πάνω από 500 έγιναν στην Κρήτη και εκκρεμούν όπως δήλωσε άλλες 150, και ειδικότερα για το νοσοκομείο Ρεθύμνου θα γίνουν άλλες 17 προσλήψεις.

«Σήμερα συζητήσαμε με όλους τους εμπλεκόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, αυτοδιοικητικές αρχές, πρώην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, συναδέλφους βουλευτές, το ποια επιμέρους λύση μπορεί να υπάρξει για προβλήματα που πράγματι υπάρχουν και τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ως υπουργείο, αλλά και εγώ προσωπικά δεν υπεκφεύγουμε την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!