Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Καλοκαίρι 2020: Τρεις διαδρομές με το αυτοκίνητο για διακοπές στην Ελλάδα που θα θυμάστε πάντα!
[CNN Greece]: Καλοκαίρι 2020: Τρεις διαδρομές με το αυτοκίνητο για διακοπές στην Ελλάδα που θα θυμάστε πάντα!

[CNN Greece]: Καλοκαίρι 2020: Τρεις διαδρομές με το αυτοκίνητο για διακοπές στην Ελλάδα που θα θυμάστε πάντα!

Το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές, που το έχουμε εμπεδώσει για τα καλά: Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Το «διαφορετικό», μπορεί να γίνει όμως και εξαιρετικά ενδιαφέρον – κι αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε!

Φέτος λοιπόν, επιλέγουμε διακοπές με το αυτοκίνητο στην Ελλάδα: Γνωρίζουμε τα μέρη της πατρίδας μας, απολαμβάνουμε το αυτοκίνητό μας και διασκεδάζουμε «διαφορετικά». Στο άρθρο αυτό προτείνουμε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές για αυτοκίνητο στην Ελλάδα, με αφετηρία την Αθήνα, για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

  1. Αθήνα – Αγόριανη Παρνασσού – Δελφοί – Γαλαξίδι – Ναύπακτος

Μια διαδρομή που συνδυάζει τη δροσιά του βουνού, την αρχαία ιστορία και τη θάλασσα, σε μια περιοχή που κρατάει ανέπαφη την αυθεντικότητά της. Ξεκινώντας από την Αθήνα, οδηγούμε περίπου 2,5 ώρες ως την Αγόριανη στον Παρνασσό. Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό, με έναν πολύ εντυπωσιακό καταρράκτη, λίγα μέτρα από τους πλατάνους και τη βρύση της πλατείας με τις παραδοσιακές ταβέρνες. Το χωριό επισήμως ονομάζεται Επτάλοφος και για να φτάσουμε ως εκεί ακολουθούμε μια πολύ εντυπωσιακή ανηφορική διαδρομή στα τελευταία χιλιόμετρα. Κατηφορίζοντας, κατευθυνόμαστε προς Δελφούς, κάνοντας τον γύρο του Παρνασσού για 37 χιλιόμετρα περίπου. Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο με την τόσο σπουδαία ιστορία είναι επιβεβλημένη για μικρούς και μεγάλους, ακόμα και αν πρόκειται για πολλοστή φορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!