Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: «Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία»: Καίρια ζητήματα συζητήθηκαν στην ημερίδα του ΣΑΦΕΕ
[CNN Greece]: «Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία»: Καίρια ζητήματα συζητήθηκαν στην ημερίδα του ΣΑΦΕΕ

[CNN Greece]: «Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία»: Καίρια ζητήματα συζητήθηκαν στην ημερίδα του ΣΑΦΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Ημερίδα για τα «Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), την Πέμπτη (18/06/2020), με σημείο μετάδοσης την αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», στην εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ. Την ημερίδα παρακολούθησαν διαδικτυακά πάνω από 250 συμμετέχοντες.

Την ημερίδα προσφώνησε ο Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, γενικός διευθυντής ΣΑΦΕΕ, διδάκτορας Φαρμακευτικής, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και επισημαίνοντας πως η διαδικτυακή ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής του Συλλόγου για παρεμβάσεις σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον χώρο της υγείας. Στην επίτευξη του στόχου αυτού συνέβαλε καθοριστικά η συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων για τα οικονομικά της υγείας, παραγόντων της φαρμακευτικής αγοράς και της πολιτικής ηγεσίας. Δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει μια ειλικρινή, εκ βαθέων αναφορά στον αλησμόνητο, εμπνευσμένο, οραματιστή πρόεδρο της ΒΙΑΝΕΞ και «Πατριάρχη» της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, Παύλο Γιαννακόπουλο, που ίδρυσε τον ΣΑΦΕΕ τον Οκτώβριο του 2000.

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο γενικός γραμματέας του ΣΑΦΕΕ, Γιώργος Παπάζογλου.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας, πραγματοποιήθηκαν 3 στρογγυλά τραπέζια. Πιο συγκεκριμένα:

«Φαρμακευτική βιομηχανία στα χρόνια του κορονοϊού»

Ο πρόεδρος του ΣΑΦΕΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανοίγοντας με την ομιλία του το στρογγυλό τραπέζι τόνισε πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα του κλάδου είναι ο ελλιπής δημόσιος προϋπολογισμός για το φάρμακο και άρα τα τεράστια ποσά του clawback, που πλέον δεν έχουμε λόγια να τα χαρακτηρίσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!