Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Γεωργιάδης: Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή – Έντονες αντιδράσεις
[CNN Greece]: Γεωργιάδης: Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή – Έντονες αντιδράσεις

[CNN Greece]: Γεωργιάδης: Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή – Έντονες αντιδράσεις

Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να μπει στη φυλακή προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο της ίδιας της εισαγγελέως διαφθοράς όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκπομπή του Γιώργου Παππαδάκη στον ΑΝΤ1 και σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Παππά, ο υπουργός Οικονομίας παραβίασε το Σύνταγμα ασκώντας δίωξη στον ΑνδρέαΛοβέρδο για την υπόθεση Novartis. O κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε λάθος του κ. Λοβέρδου που δέχτηκε την άρση της ασυλίας του κατά παραβίαση του συντάγματος.

Σημείωσε δε ότι έχει περάσει ένας χρόνος και δεν έχει κληθεί να απολογηθεί ακόμα γιατί δεν υπάρχει υπόθεση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε:

Η απάντηση Τουλουπάκη

Απαντώντας, η Ελένη Τουλουπάκη κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι αγνοεί την ελληνική και διεθνή νομιμότητα. Είπε ακόμα ότι σημειώνεται κύμα ανθρωποφαγίας είσαγγελέων. Η ανακοίνωση της κ. Τουλουπάκη έχει ως εξής:

«Με το νόμο 4596/2019 που ενσωμάτωσε την ευρωπαϊκή οδηγία 2016/343/ ΕΕ και σε συμμόρφωση προς πλήθος αποφάσεων του ΕΔΔΑ (ενδεικτικά Αllenet de Ribemont κατά Γαλλίας 1995, CASE OF G.C.P. v. ROMANIA ) θεσμοθετείται πλέον η απαγόρευση οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς δημόσιου λειτουργού ή κυβερνητικού αξιωματούχου σε εκκρεμή ποινική διαδικασία και τούτο γιατί προσβάλλεται κατάφωρα το τεκμήριο αθωότητας.»

Η εισαγγελέας διαφθοράς επισημαίνει ακόμα:

«Να τον στείλει σπίτι του»

Στο θέμα πήρε θέση και ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!