Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Γεννηματά: Η κυβέρνηση να δώσει λογαριασμό στον λαό πώς διαχειρίστηκε τα χρήματά του
[CNN Greece]: Γεννηματά: Η κυβέρνηση να δώσει λογαριασμό στον λαό πώς διαχειρίστηκε τα χρήματά του

[CNN Greece]: Γεννηματά: Η κυβέρνηση να δώσει λογαριασμό στον λαό πώς διαχειρίστηκε τα χρήματά του

Ο κόσμος του τουρισμού είναι εξαιρετικά ανήσυχος και προβληματισμένος, επεσήμανε ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά , σε πρωινή της συνέντευξη.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον Νίκο Ρογκάκο και τον ΑΝΤ1 προσέθεσε ότι: « Συναντήθηκα στη Ρόδο και στο Καστελόριζο με όλους τους φορείς. Τα μαγαζιά στην παλαιά πόλη είναι κλειστά και ο προβληματισμός μεγάλος. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία. Υπάρχει προβληματισμός για καθυστερημένες αποφάσεις της κυβέρνησης για τη στήριξη του τουρισμού και των εργαζομένων».

Για τα ΜΜΕ

Σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ, η κ. Γεννηματά επισήμανε: «Είναι απαράδεκτος ο αποπροσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο ίδιο σακί όλους τους δημοσιογράφους και αλλάζει την ατζέντα. Είναι απαράδεκτη και ισοπεδωτική λογική. Εξυπηρετεί τον κ. Πέτσα να μην δώσει απαντήσεις. Η Κυβέρνηση οφείλει να μας πει πως διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα. Να μας πει με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Αρκετά με τον ΣΥΡΙΖΑ, που αποπροσανατολίζει τη συζήτηση. Το ίδιο έκανε με τον τουρισμό το ίδιο κάνει και σήμερα. Μην προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να πετύχει συμψηφισμό. Το τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλοθι για τη Νέα Δημοκρατία. Εκλέχτηκε η ΝΔ γιατί υπήρχε ένα αίτημα αλλαγής, ο κόσμος έλεγε να φύγουν αυτοί με κάθε τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!