Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: «Φόνισσα Κορωπίου»: Την ενοχή της κατηγορούμενης πρότεινε η εισαγγελέας
[CNN Greece]: «Φόνισσα Κορωπίου»: Την ενοχή της κατηγορούμενης πρότεινε η εισαγγελέας

[CNN Greece]: «Φόνισσα Κορωπίου»: Την ενοχή της κατηγορούμενης πρότεινε η εισαγγελέας

Στο εισαγγελικό μικροσκόπιο μπαίνουν τυχόν ποινικές ευθύνες του 45χρονουπρώην συζύγου του θύματος και συντρόφου της κατηγορουμένης, στο έγκλημα του Κορωπίου μετά από αίτημα της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ειδικότερα η εισαγγελέας ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και τα πρακτικά της δίκης και να αποσταλούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να ερευνηθεί τυχόν συνέργεια του 45χρονου στην υπόθεση, ενώ ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης όπως και πρωτόδικα. Δηλαδή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό ο 45χρονος δεν φρόντισε παρότι γνώριζε για την ανθρωποκτόνο πρόθεση της κατηγορουμένης να την αποτρέψει. Αντίθετα, φέρεται να ενίσχυσε την ανθρωποκτόνο πρόθεσή της.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας έκανε λόγο για ανθρωποκτόνο σκοπό της 35χρόνης ο οποίος προκύπτει «από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, τα επεισόδια μεταξύ των δυο γυναικών, τις απειλές σε βάρος της αλλά και από μίσθωση αυτοκινήτου και το μαχαίρι που αγόρασε».

Παράλληλα, επισήμανε πως «το μαχαίρι που έπληξε το θύμα και η συμπεριφορά που έδειξε την προηγούμενη και εκείνη την ημέρα δείχνει ότι υπήρξε σχεδιασμός και ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν το σκέφτηκε. Αν είχε λάβει τέτοια επιθετική τάση από το θύμα, τότε το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να προστατεύσει το παιδί της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!