Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Φεστιβάλ Δράμας: Συνεχίζει τη δωρεάν διαδικτυακή προβολή ταινιών μικρού μήκους
[CNN Greece]: Φεστιβάλ Δράμας: Συνεχίζει τη δωρεάν διαδικτυακή προβολή ταινιών μικρού μήκους

[CNN Greece]: Φεστιβάλ Δράμας: Συνεχίζει τη δωρεάν διαδικτυακή προβολή ταινιών μικρού μήκους

Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, το Φεστιβάλ Δράμας συνεχίζει τις δωρεάν προβολές ελληνικών ταινιών μικρού μήκους. Κάθε Πέμπτη, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα προβάλλονται, στο κανάλι του Φεστιβάλ στο youtube , στο πλαίσιο του διαδικτυακού προγράμματος «Δrameties», ταινίες τις οποίες οι σκηνοθέτες και παραγωγοί διέθεσαν αφιλοκερδώς.

Οι online προβολές (τρεις νέες ταινίες κάθε Πέμπτη) θα συνεχιστούν μέχρι ν’ ανοίξουν οι κινηματογράφοι. Πρόκειται για μία επιλογη ταινιών, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, με κυρίαρχο το κωμικό στοιχείο, που μας δίνουν μια γεύση από ένα μάλλον δυσεύρετο είδος στην ελληνική κινηματογραφική παραγωγή μικρού μήκους ταινιών.

Οι διαθέσιμες ταινίες

Τι κολυμπάει και γελάει (17′, 2003) της Εμμανουέλας Φραγκιαδάκη με τους Ά. Παϊτατζή, Θ. Καλλιγά και Θ. Παπαγεωργίου.

Η Μάγδα και η Γεωργία είναι φίλες εδώ και χρόνια. Ένα απρόβλεπτο γεγονός, όμως, έγινε η αιτία να αλλάξει η καθημερινή διαδρομή τους προς τα λουτρά, η συγκεκριμένη ημέρα τους πήρε άλλη τροπή, ίσως και οι επόμενες.

The foreigner (15′, 2012) της Αλήθειας Αβράμη με τους Μ.Σορμαΐνη, Ph. Bretherton και Γ. Παύλου.

Ένα απομακρυσμένο ελληνικό χωριό πρέπει να αυξήσει τον πληθυσμό του, διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει τη χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όταν ένας αλλοδαπός, ο Eric, βρίσκεται περαστικός εκεί, ο πρόεδρος του χωριού κινητοποιεί τους αφιλόξενους κατοίκους του να τον πείσουν να μείνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!