Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Σε εξωτερικούς χώρους και με άφθονο αντισηπτικό οι αγώνες τάβλι
[CNN Greece]: Σε εξωτερικούς χώρους και με άφθονο αντισηπτικό οι αγώνες τάβλι

[CNN Greece]: Σε εξωτερικούς χώρους και με άφθονο αντισηπτικό οι αγώνες τάβλι

«Ρίξε μια ζαριά καλή…» λέει το γνωστό τραγούδι, αλλά στην εποχή μετά τον κορωνοϊό , ακόμη και η …ζαριά χρειάζεται το αντισηπτικό της, ιδίως όταν αφορά στο αγωνιστικότάβλι.

Απαραίτητο «αξεσουάρ», λοιπόν, στα αγωνιστικά τραπέζια, πλάι στο ταμπλό με τα πούλια και τα ζάρια, είναι πλέον το αντισηπτικό, στο πλαίσιο των μέτρωνπροστασίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού, όπως εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αγωνιστικού τάβλι ΜιχάληςΠρουκάκης.

Το αγωνιστικό τάβλι μπήκε σε τροχιά επανεκκίνησης και ο κ. Προυκάκης εξήγησε το νέο πλαίσιο, μέσα στο οποίο δίνονται οι «μάχες» μεταξύ των παικτών. «Οι περισσότεροι αγώνες γίνονται σε φυσικόπεριβάλλον, χρησιμοποιούμε τα υγειονομικάπρωτόκολλα και προτιμάμε τους εξωτερικούς χώρους. Φυσικά υπάρχει αντισηπτικό δίπλα από κάθε τραπεζάκι και απαγορεύονται οι θεατές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την περίοδο του εγκλεισμού, οι λάτρεις του δημοφιλούς παιχνιδιού αλλά και αγωνίσματος είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε διαδικτυακούς αγώνες. Έλειπε βέβαια ο ήχος πάνω στο ξύλινο τάβλι αλλά διατηρήθηκαν σε …φόρμα οι συμμετέχοντες.

«Χάνει τη γοητεία του χωρίς τον γνωστό ήχο, αλλά μένεις σε εγρήγορση, κάνεις προπόνηση στο σπίτι σου, παίζοντας με κάποιον που βρίσκεται π.χ. στο Περού την ίδια στιγμή, κι έτσι δεν έχεις πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Προυκάκης, επισημαίνοντας πως γίνονται και διαδικτυακά αγώνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!