Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένονται νέες καταθέσεις – Το ενδιαφέρον στραμμένο σε «στενό φίλο» (vid)
[CNN Greece]: Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένονται νέες καταθέσεις – Το ενδιαφέρον στραμμένο σε «στενό φίλο» (vid)

[CNN Greece]: Επίθεση με βιτριόλι: Αναμένονται νέες καταθέσεις – Το ενδιαφέρον στραμμένο σε «στενό φίλο» (vid)

Δύο νέα πρόσωπα καλούνται να καταθέσουν για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα .

Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει πάνω από 25 μάρτυρες τόσο από το φιλικό / οικογενειακό όσο και από το επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρεται να παρουσιάζουν δύο άντρες που θα κληθούν από τις Αρχές. Ένας πρώην σύντροφος της 34χρονης, με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη και η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένας στενός της φίλος με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Star.

Ειδικά στον δεύτερο, η έρευνα επικεντρώνεται στο αν το κορίτσι του είχε πει για απειλές που ενδεχομένως να δεχόταν. Η απάντηση ήταν αρνητική γιατί η Ιωάννα δεν είχε απειληθεί όπως έχει πει και η ίδια στην Αστυνομία.

Τέλος, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, δεν αποκλείουν η επίθεση στην Ιωάννα να ήταν «συμβόλαιο» ακόμα και για θάνατο και από καθαρή τύχη το κορίτσι δεν έχει εισπνέσει ή καταπιεί το καυστικό υγρό.

Είχε ξαναπροσπαθήσει η μαυροντυμένη να επιτεθεί στην 34χρονη;

Αναλύοντας βίντεο και μαρτυρίες, οι Αρχές ανακάλυψαν, ότι η γυναίκα με το βιτριόλι βρισκόταν στον τόπο της επίθεσης μια ημέρα πριν, την Τρίτη δηλαδή, και μάλιστα την ίδια ακριβώς ώρα.

Όπως αναφέρει το Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν εκείνη την ημέρα έκανε την πρώτη απόπειρα να επιτεθεί στην Ιωάννα ή αν επόπτευε τον χώρο, αν αναζητούσε δηλαδή τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες και πιθανοί αυτόπτες μάρτυρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!