Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Εμπιστευόμαστε αυτούς που είναι πάντα – και στα δύσκολα – ένα βήμα μπροστά
[CNN Greece]: Εμπιστευόμαστε αυτούς που είναι πάντα – και στα δύσκολα – ένα βήμα μπροστά

[CNN Greece]: Εμπιστευόμαστε αυτούς που είναι πάντα – και στα δύσκολα – ένα βήμα μπροστά

Ολοκληρωτικά άλλαξε τις ζωές όλων των Ελλήνων η πανδημία του νέου κορωνοϊού και ο σχεδόν δίμηνος αποκλεισμός που επιβλήθηκε στη χώρα. Οι συνέπειες των μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της ασθένειας είναι ανυπολόγιστες στο οικονομικό πεδίο, ενώ είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κατανοήσουμε πλήρως και σε όλη τους την έκταση τους τομείς της καθημερινότητάς μας που δεν θα είναι πια ίδιοι.

Σε κάθε περίπτωση και κατά γενική ομολογία, τα μέτρα περιορισμού συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας, όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας, να κερδίσει αυτή την πρώτη μάχη με τον covid-19. Μια μάχη που δόθηκε από τον τομέα της Υγείας σύσσωμο, ακούραστα και υπομονετικά, μέχρις ότου ο μεγάλος κίνδυνος να απαλειφθεί και γίνει η κατάσταση ελεγχόμενη.

Έτσι, μετά από αυτό το υποχρεωτικό «break» από τις ζωές μας, έγινε κατανοητό ποιες αξίες είχε νόημα να εμπιστευόμαστε πριν και ποιες να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε σήμερα. Γιατί, την ώρα που ο υπόλοιπος πληθυσμός υποχρεώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του να «μείνει σπίτι», ώστε να μείνει ασφαλής από τη μια και να περιορίσει την πιθανότητα μετάδοσης της πανδημίας από την άλλη, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, ολόκληρο το προσωπικό των νοσοκομείων μας βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή του μετώπου» και αγωνίστηκε μέχρι τέλους με τα καλύτερα αποτελέσματα, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!